Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szoval akkor megint nem tevedtem es nem adamosi a vegallomad bar en ugy kslkulaltam hogy osszeszedi es utana adja at de ugy nezki vaki a tobbi szamlarol egyszerre fogja megkapni mar meg lehet a kello mennyiseg
Egy hete még azt nyilatkozta, hogy lehet, hogy 25% felé kerül. Erre most meg kiderült ez. Hogy lehet valaki ekkora g*ci? Akkor kussoljon róla hogy mit tervez a pakkjával, nem kell a valóság ellenkezőjét lenyilatkozni. Okádék.
A bet.hu 146ezer db-ot írt, szóval 50ezer db-ot szórt ki. Na kíváncsi vagyok mik az újabb troll dumák, mert láthatóan adja a főmufti. Nem a kaptár lett 10%, hogy Ádamosi vehessen még, hanem Ádamosi szórt ki 50ezret. Ez is a megérzés is csúnya beégés.
Ádámosi most ezek szerint Monacoban él. Korábban az Appennin-es időkben Appenzellben, Svájcban "tengődött". Abban az időben Csányi egyik fiának is ott volt a bejelentett címe (állítólag a tanulmányai idejére)
Kf adja meg mindig nem kicsi?Befolyasolo hirek 5 utan fognak jonni tegnapi hir az semmi meg a weboldalon se irtak at az adatokat.Ebbol latszik nem ezva brigad a vegleges.
Igy a helyes ahogy irtad de eddig nem ezt irtad hanem szepen mashogy probaltad eloadni kicsi.Nezzel egy konyvet kaptar es faragonak mennyi reszvenye van erre jo a reszvenykonyv.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!