Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ne is idegesítsd magad ezen!Az egészséged fontosabb ennél a “fosnál”😉El kell adni és nem lesz min idegeskedj,aztán irány a MÁP! Hajrá Feri képes vagy rá😅😅!!!
Amúgy pont ezt én is akartam írni korábban, az lesz a vízválasztó. Ott minden el fog dőlni. Csak nekem van egy olyan félelmem, hogy semmi szó nem fog esni sem arról, hogy milyen áron, sem arról, hogy pénzben, vagy apportért lesz a tőkeemelés.
Itt az alaptőke felemelése a rizikó. Ha arról lesz konkrétum és a kisbefektetőknek is elfogadható lesz, akkor meg fog indulni, addig sajnos csak dagonya.
Nem fair ha olcsó részvényeket nyomtatnak egyesek maguknak, mert jár. Nem fair ha az van, amit írtál, hogy azért mozgatják az árfolyamot, hogy elbizonytalanítsanak. Vagy szerinted ezek rendben vannak? Elég furán gondolkodsz...
Mit értesz az alatt, hogy nem fair? Tőzsdei kereskedés van, kereslet-kínálat. Értelmezhetetlen zagyvasag, amit írsz, de már ásitok...tudom, ezt is megmagyarázod.
Igen, biztos nem a 20%-os esések okoznak pánikot... Én ismétlem arra reagálok, amit látok. Ha emelkedne nem írnám ezeket, én is próbálom megfejteni mi folyik itt, ahogy ti is. Csak nekem nem tetszik, amit látok, mert nem fair a részvényesekkel szemben.
Barátom!2008’szeptemberében kezdtem a tőzsdézést! Megéltem már sokmindent a tőzsdén!Azért ti is nagyban hozzájárultok itt egy két ember egészségromlásához a pánikoltatásaitokkal!! Szóval nekem ne!😉
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!