Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hahaha! Engem nem tévesztenek meg ezek a jött ment antialkoholista ficsurok! Sok sok égetett szesz lecsúszott már a torkomon. Korábban kell ezeknek felkelni szilvát szedni a cefrebe, mikor barthosimre báttya már hajnal négykor összeszed mindent a hegyoldalban! 🥰🥰🥰
1245 a forgalom 1400 ig pont 755 db, vevő összesen 2000 db. Szedik össze sunyin 1 valaki veszi. Barthosimre megfejtette! 1 személy vette ma és ő áll bent 1400 ig is. Egy kérdés: mi szükség van az összevissza sunyi darabszamokkal beállni? Egy kisbüfi csinál ilyet? Nem
1530! De én hol járok! Felkeltem a sárból, megmostam borgőzös fejemet a kútnál, 1 fél 1 sör a Marika büfében. Fel fel győzelemre, magasba a szavazólapokat, hajrá Àdamosi, hajrá spekulánsok!
Perszeeee! Most csend van, beadták a vételi megbízásokat! Szégyelljék magukat! Még egy alkoholmentes sört is többre becsülök, mint a nyüszítő kutyákat! 🥰🥰🥰
Atomagy ilyenkor hol van? Bontják az elméjét egy atomreaktorban? Milyen érdekes ilyenkor kuss van, esésben meg vonyít mint az ózdi kutya! Hiába a sok ital, nem vagyok olyan buta ám! Összerakom mi a helyzet félrészegen is!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!