Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Miert hazudsz megint ebbol a papirbol nem lehetett 500on venni 800volt a minimum max ha a fuge elott vettel de mivel irtad 3eve vagy itt ezert nem fuge elott vsssroltal igy nem is lehet 500as papirod
:) 3 éve itt vagyok. Nyugi, az első veteleim 500 ft-on voltak. Azóta volt jó pár swingem, a legutóbbi 70% hozott. Amit tartok azt simán kivagom bármikor, akkor se buktam ezen a papíron. Többet vártam, nem gondoltam, hogy egy lehozos papír lesz.
Akkor volt valós kockázat nem most!!Úristen ember! Egyszerűbb lenne beismerned,hogy benézted a jóval 10k felett vételeidet és most szeretnél jóval 1000 alatt hígítani de nem nagyon jön össze!! Komolyan mondom szánalom amit itt egy két ember művel! 😅😅
Mert nem tudsz gondolkozni!!! Eddig évi 20 millio tokehiany volt, most mar a fizetett IT tagokkal és a nevesebb könyvvizsgálóval még több lesz. Ha nem emel tőkét kivágják a bet-rol. De kár is neked bármit is írni, mert semmi ralatosod sincs a tőkepiacra.
moak1 2020. 01. 08. 14:37Előzmény: #586Törölt felhasználó#588Bízom benne hogy Dvg/karbantartó/"nem törhet még ki" nem pedig az 500/5000/7000 en spejzolt dobja be 12m/1,2m/700k nyerőért. Holnap jövök a következő adagért
moak1 2020. 01. 14. 17:42Előzmény: #831 M5#832Nem,ha lenne egyben annyi épp mozdíthatóan akkor inkább betettem volna 91 vételt 9500 ra. :D az én átlagomon még az is javít
ne igyál gyógyszerre és akkor nem fogsz halucinalni. nem mindig irkalok, de nyomon követem a beirasokat azért írok "csak" ide mert ez a papír bosszant a legjobban ;)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!