Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ott sem ígért senki semmit. Sem Opimusban, sem Alterában, sem Konzumban, sem 4Ig-ben, sem Estben, mégis mikor jött befektető kilőttek. Itt meg már látszik, hogy a kisrészvényesek csak sz*pni fognak. Minden részvényes vaskos bukóban ül, kivéve az 523-on jegyzőket, van még kérdés?
Menekülés a menü a végére is, már nem adnak arra sem, hogy úgy csináljanak, mintha a végén belevenne valaki. Persze tudom, tudom, ez csak átkötés volt ma. -16%, de legalább bazi drága könyvvizsgáló van, aki vizsgálhatja ezt a teljesítményt...
Nem is tagadom, le is írtam. Benyeltem egy vaskos minuszt, mert inkább eladtam és ment máshova a pénz. És? Ezt a 3 papírt 3-4 éve követem. Aki akkor vette, az még dvg előtt volt és a kanyarban sem volt az a kálvária. Ebből a papírból nem lesz semmi. Ez a véleményem.
Most jön a nagy kérdés, a végén felkötik 5db-al 1390re, hogy holnap onnan lehessen önteni, vagy ráreccsentenek még vagy 1-2k-t, hagy nyelje be már ma a nép?
Megint ez a telerakott f@s lesz a nap vesztese! Gratulálni tudok csak az egész bagázsnak, hogy a jó életbe menne el az összes! Így nem gyűlöltette meg velem magát vezetőség, mint ez. Minek jöttek ide? Ennél a DVG is jobb volt!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!