Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nagyon rossz az analógiád, én pont azt mondanám, h meneküljenek, te mondanád erre, hogy lebeszélő vagyok, aki azt akarja, hogy egyedül legyen a hajón. xD
Az ottani tőkeemlésnél néz már meg az aktuális árfolyamhoz viszonyított arányt. Mint itt, 1500hoz a 100Ft-ot. Ott lockup-ot is vállaltak az eladásra, itt szerintem a tinta nem szárad meg, és ki lesz vágva...
4igbe kedves fonokod miert nem 1100en srvezet es miert nem 1000en emeltek toket? Annak ellenere hogy itt alacdonyan varod a tokeemelest negativra ertekrled de a 4igbe a 600ftis tokeemelessel nincsen bajod xD kicsit ketiranyu utca vagy xD
Te szerintem a süllyedő Titanicon is tapsikáltál volna a menekülők láttán, hogy szerinted nagyon jó lesz ez a hajóút, ha ennyi negatív hozzáállású utas jelent meg hirtelen a fedélzeten.
Ennek te mindig örülsz, aztán az lett belőle, hogy 1000 alá verték a papírt. Szóval sok okod volt az utóbbi évben az örömre gondolom, mert az a papír csak a szívás volt eddig, most meg pláne, ezzel az új "vezetéssel". Garantálom neked, hogy nem lesz semmi új infó, max tényleg beböfögik, hogy 100Ft-on jönnek a részvények, és mind az övék. Na ez az egy, amit ki tudok nézni belőlük. Bár amilyen jellemtelen figurák 2 nappal a kgy után egy rendkívüliben jelentik be, hogy ne legyen kellemetlen nekik, és már otthon a milliárdos otthonukban pöffeszkedve számolgassák a lét.
Azt most megmondom neked, nem nagy talány. Amit látsz az előterjesztésben, nincs benne semmi kipontozás, ezeket fogja a kgy megszavazni, se többet se kevesebbet, mindenki feláll és hazamegy. Az új vezetés megkapja amit akar, a részvényesek meg arcon vannak f*sva. Elég drasztikus megfogalmazás, de ha egyszer ez az igazság.
Ebben az időben füvet nyírni? Felforr az agyam. Mondjuk ez se tett jobbat, hogy megnéztem az árfolyamot. Aki itt élvezi ezt a nyarat, az sajnos csak Ádámosi, és a mi kontónkra!
Szerinted érdekli, hogy ki mit gondol? :D Ezek nem azért jönnek, hogy befektetői értéket teremtsenek. Nézd meg 4Ig-ben vannak tervek, piacon saját rv vásárlás, nem nettó átverés, mint ez a kupac ****. Hétfőn majd végignézi a disznófejű nagyúr a levágni való birkákat. Vajon a nagyúr ezen ékkövébe hány család roppan majd bele?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!