Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nem egyforman de nyilvan nem kis osszegert jonnek es adjak a nevuket.Szoval nem tudod alatamasztani semmivel hogy ok vaskos plusszban vannak most ahogy azt se tudtad hogy adamosi szorja a papirjait.
Szerintem az az. Milyen 16 ember? Gondolod mindenki egyformán kap mindenből? De ismét mondom szerintem a valódi nyereséget az újonnan nyomtatott részvényekkel érik majd el.
Abból, hogy a BC pakk ára sem lehetett magas, volt 1000ft-os, 523 ft-os tőkeemelés. Nyilván nem tudom mennyi a beker áruk, de sejtem, hogy már most sem jártak rosszul. Ha meg jönnek pl. 100Ft-on a papírok, az lenne a hab a tortán.
Szimplan logika.vettek reszvenyeket nemtudjuk milyen aron mondjuk 300fton vettek 160k reszvenyt.Szoval dvgnek meg kellett teremteni a kiszallot gondolom te se hiszed el hogy hirtelen olyan forgalmak lettek a papirba hogy eltudott adni 220k reszvenyt ehhez a forgalmakhoz azert sok reszvenyt meg kellett forgatni.Ott van az 5000ftos tokeemeles is.az arfolyam 2000 alatt nem sok idot toltott el szoval inkabb 2000 felettrol vannak papirjaik nekik is.Egy ilyen kaliberu tervhez nagy osszeg kell hogy ennyi embert bevonjanak tehat ha ha kb azt mondom hogy 160k reszvenyen van nekik durvan 1000ft nyero sztem az lofasz enyi emberre lebontva.160milla mi az lofasz ezek nem milliokert jottek xD
Miért te milyen infóval bírsz, hogy tudod, hogy nincsenek vastag pluszban? Te komolyan azt gondolod, hogy 1800 felett vették? Te jó ég, súlyos... De ha esetleg ott is vették, akkor majd 100Ft-on milliárdokért nyomtatott részvényekkel bővel hirtelen jól járhatnak.
Tenyleg nem ertem a logikadat, azt mondod adamosi adja azt mondtad 1ev mulva lesz 1800 korul es ott adni fogod mert feljebb nem varod oke mi valtozott azota hogy nem akarod minuszba adni?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!