Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Segítek: átlagár: összes eladott érték/összes db. szammal. Ha valamit folyamatosan adok el, szakaszosan csökkenő árfolyam mellett 20 000 Ft-tol, akkor vajon mennyiért adhattam el az utolsó részleteket, ha csak 2800ft lett az atlagaram?
Ehepben ez az" 500 "szlogen lett ,pontosan tudom,hogy nem lenne egyszerű letenni oda!!! pl:1000 alatt én is vennék bőven,csak akkor,lenne 500 ha AGY kezdené eszetlenül szórni!!ha jól emlekszem moak vagy muszka várta mindig oda és azert mondjuk mindig az 500at!!!:))DDD
erre varom a valaszt kockafej ma, 22:50200k a dvg-tol nem piacon folyt ki és nem piaci árfolyamon. Ehhez nem kell nagy tudomány. Azok az otc-s pakkok lettek kiteritve a stromanoknak. Azert ment a csorgas a DVG kiszállása után is
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!