Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
A 100Ft csak egy példa, lehet írni 20at, a névértéket, vagy 200at, a lényeg, hogy az árfolyam tizede, huszada. Akkor rögtön megvan rajtuk a 10-20szoros haszon.
Mire cáfoltam rá? Az, hogy te eljátszod, hogy szerinted a 240 millió nem vaskos nyerő, mert te csak milliárdokban gondolkodsz, az egyszerűen a valóságtól történt teljes elszakadás.
De egyfolytaba a 100ftot emlegetted gondoltam tudsz valamit xD akkor most mar csak annyit tudsz hogy 5milluardert lesz 5even belul valamikor valamilyen arfolyamon tokeemeles?
Milyen tizedelés? Most lesz egy felezés, ennyit tudunk. Engem az nem zavar, ha tizedelés (vagyis mostanhoz képest a felezés után már 20adolás) után lenne 100on emelés. Az a baj, ha most lenne 100on az 5mrd! Nem tudjuk mennyin lesz. Csak az összeg ismert.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!