Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Felesleges itt bárkinek is tépni a száját és agyalni hogy jajj de jó lesz hogy itt van tolvaj ádámosi, vagy akár bárki is, hisz mindennél beszédesebb az árfolyam!! Ami több mint elszomorító 😟 Ide is ezek a fehérgalléros bűnözők lopni jönnek, mint bármelyik más kis papírba! És igen, van papírom ebből az utolsó mocsokból is, 2400 as átlaggal. Nagy hiba volt belevenni, de lenyelem a veszteséget, hisz valószínűleg ez a szar már sosem lesz kiolvadási a ponton 😟
milyen 3 evuk volt ra konkretan a DVg-vel meg kellett alapodniuk es gondolom segitettek neki ekaldn ia rezvenyeiket mert nem tudtak egy kozos arfoylamba megallapodni csak kozbe a kisbufik felszippantottak belole par darabot amit most vissza akarnanak venni amig meg lehet.
szerinted ha ők ezt meg tudják csinálni és olyan körökben mozognak akkor van esélye az Ehep kisbufiknek? ha van is azok évek! ez a cég nem foglalkozik semmivel és nem is fog! volt rá 3 évük, meg egy tüzépet se hoztak be ami kitermelhette volna a költségeket kártalanítás így tuti nem lesz
Eddig azt szajkóztad, hogy rengeteg papír van már náluk, csak szét van osztva. Akkor el kéne már dönteni, hogy rengeteg papír van náluk, vagy most akarják megszerezni őket. :D
Akkor itt az idő 1000 alatt a szükséges legális, közösségi, jogi és egyéb lépéseknek, ahogy írtad. Szerintem itt is összejöhet egy OTT1-hez hasonló tömörülés, ha megbízunk egy ügyvédet.
Lehet...de logikusabb a lentről felfelé 🙂🙂🙂🛫🛫🛫 Tévedés!! akkor kiolvadhatnak a beragadtak! így még azt is meg lehet játszani ,h aki gyorsan akart nyerni belevesz és nem tud majd kiszállni mert hirtelen eltűnnek a pufferes vevők
Szoval te mar lockupal jossz? xDAmikor levendula azt hajtogatta hogy KF adja akkro ez ta jo otletet miert nem emlitetted meg? xD Istenem van meg mit kitalaltok itt a celegyenesbe? xD
Sajnos KF bőven 500 alatt jutott a pakkjához, szerintem 200 körül és más is ezt erősítette meg. Állítólag még az Opimus előtt Mészárosék is 200-at ajánlottak a régi vezetésnek, de akkor azt visszautasították. Egyébként anno olyan feltételeket szabtak hogy csak bennfenteshez kerülhetett a pakk, hiába volt nyilvánosan meghirdetve. (Engem is elhajtottak a közeléből, hiába ajánlottam volna bármennyit is.) Valószínű eddig KF-nek Lock- Up volt a papírjain azért nem szórta magasabban, vagy a megszerzés feltételeként nem is szórhatta a piacra. Kérdés, hogy ezt most Ádámosi fogja megtenni, és/vagy kellő mélységbe barmolva az árfolyamot egyszer majd behoz valamit ide? Mindenesetre amióta megjelent esik mint a nyeletlen fejsze, pedig tényként jeleztem, hogy az 500-ról 20 000 Ft-ra felrántás majd azóta végigtömés után nem szeretném ezt 1000 alatt látni az elmúlt 10 év bétes nagykutyák fosztogatásai után.
nem kell részvényt venni sokkal többet lehet nyerni így mert megmarad a lovéd és élményekre koltheted ezt a papírt meg ell kell felejteni !!! ezek is lopni jöttek ide
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!