Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Erre a papírra gondoltam, hogy ebben nem láttam még ilyet. De szerintem azokban sem láttál olyat, hogy az új befektető hírére forgalommal lezuhanja 3 nap alaptt az árfolyam harmadát.
Mondjuk meddig hihető a hír? Aki ide be akart szállni, ránéz a chartra, és messzire kerüli. Nagyon kispályásan csinálják, komolyan a futuros cukrász srác nem volt ilyen kapzsi, hogy így szétverje az árfolyamot az eladásaival. Ezek meg elvileg bírnak némi tőzsdei tapasztalattal.
ezt a papirt nem kene a nutexhez hasonlitani es futurhoz se.Azokba a papirokba semmi tortenes nincs itt uj Ig tagok tokemeles uj konyvizsgalo kaptar 5% felett adamosi 24%-on itt van boven tortenes es lesz is azok egyelore hulla papirok.Delta is jo lesz
igen Ha adamsoi adja mert akkor jonnie kell viszont ha nem o adja hane mamit te allitottal hogy adamosi es kaptar is adja az csak jovoheten johet de te azt mondtad a heten johet xD
Igen, kis körök vannak. Aki ügyesen elkapja, az jól járhat. Napizni lehet vele, de hosszú távon sajnos mindenki csak bukott eddig is vele. Ádámosi meg nem azért jött, hogy a kicsik nyerhessenek, ha tehetné az utolsó forintot is kitekerné a kezünkből, épp ez folyik napok óta. Ilyen forgalommal való masszív esést nem láttam még, pláne úgy, hogy eleve szét volt verve az árfolyam.
nem indult az meg 200db-ot vettek azt annyi xD az emgindulas xD az igen es nagy rest hagytak ha megindul akkor egybol beallna k1400-ra egy nagy pakkal ha mar 1425on van de nem oltari nagy rest hagytak eladoi es veoi kozott 1 db-al vissza lehetett kotni.
Megindult tán 1425-ig, csak azonnal elkezdték ezrével dobálni, megölték azonnal az emelkedést, olyan sürgősen akarták kiszórni, nagyon kapzsin csinálják.
igen kellenek a felsorolt a tomeshez ,de azok mindig lentebbi állják szoktak lenni és figyelnek H ne menjen túl magasra mint nem olyan régen 1060-1470-ig KB!! itt meg hihető a hír
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!