Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Engem nem zavarna a nyomda, mert Est-ben is voltak filléres papírok, de volt hozzá ralli is. Itt az a baj, hogy lemaradt az emelkedés, és rögtön jön a kiszórás mint látjuk, és várhatóan a nyomda. Ebből a kicsiknek csak a szivacs jut. Felőlem keressenek, azért jöttek, csak nem kéne elfelejteni, hogy rajtuk kívül ott vannak a kisbefektetők, akiknek hála csinálhatják ezt az egészet.
Mondjuk ennek fényében külön aljas húzás volt a sokkal drágább könyvvizsgálót megbízni, ráért volna akkor, mikor már van is mit vizsgálni. De hát meg kellett ezzel is etetni a haverokat, majd jön a tőkésítés, lehet nyomtatni részvényt mondjuk névértéken, tavaly 1000Ft volt, idén 523Ft, ha marad az 500al csökkentés, akkor jöhet a névértékes bulika. A megnőtt költségekért meg baromi sok 40 Ft-ost kell majd nyomtatni. Ja, hogy ez pont kapóra jön? Mik vannak...
Az ilyet baromi nehéz bizonyítani. Nem nagyon van olyan kispapír, ahol nem csinálták meg ezt. Csak máshol előbb volt a ralli, aztán a machinálás, most már a rallit megspórolják. A tőzsdefelügyelet max a bennfentes infókat nézi, meg az időben be nem nyújtott doksikat pl. könyvvizsgálói jelentés, éves jelentés. A machinálásokba nem mennek bele.
Ezt csak O tudja... Lehet, hogy tényleg fillérekért kapta vagy KF volt a stromanja és most lett átadva pusziert. De az is lehet, hogy O maga akar apportot betenni és lecseszi a 180 napost, hogy a betett cégért minél több részvényt kapjon. Tudja a fene, hogy mit akar, de ez nekünk most látványosan nem jó.
Igen, szerintem ez lehet a cél, jövő év végéig elketyegni ezen a 400-800 közti szinten, a korábbi napi pár tíz darabos forgalommal, és utána lehet alkotnak vele valamit. Nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek a mostani tevékenységük alapján. Tévedtem, mert azt hittem azért vette át AGY, mert már megvan mit akar behozni, de csak előkészítés van még a 180napos, 360napos kapcsán, az apport még bőven odébb van.
Pár nap múlva jelentenie kell, ha eladott, és 20% alá került, akkor már nem fogja tudni adni 800ért, az tuti. Szerintem kihasználja addig. Mondjuk biztos vannak kicsik, akik adják, pl. te is írtad h vettél 1100on, nyilván jobb kivágni itt, mint 500on. Szóval elég szűk most az ajtó,mikor a nagyok, kicsik egyszerre csurgatják az aranyesőt :D
Ott áll még az 1k-s vevő 800on, lehet az utolsó órára tartogatja fővezér a puskaport, ott fog még borogatni. Aztán ki tudja már bármelyik nap jelenthetnek, hogy küszöböt léptek lefele.
miert nem valaszolsz a kerdesemre?Te is valam ineres vagy aki nem meri belatni hogy huylesegeket ir?Nem nehez egyszeruen csak meg kene magyaraznod azt amit irtal xD
Egy hete ugyanilyen tételekkel még 1500ig lehetett látni a könyvben. Azért ahhoz képest komoly, hogy már 1150ig sem lehet. Ne feledjük, Ádámosi 1330nál érkezett.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!