Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ha nem is 1.5k, de 1600 körül volt május vége fele is, én is vettem ott 1.7k alatt. De akárhogy is, kellene pár izgalmas hír, vagy cikk, nyilatkozat, ami üzemanyag lenne a rakétába. De persze a brokik is felránthatják, nekem az is tökéletes. :)
Szerintem akit érdekel a dolog, az már bevásárolt, megtehette a mostaninál jóval alacsonyabb árfolyamon is. Akit eddig nem mozgatott meg 1.5k körül, az nem fog 2k-n venni, csak ha jön valami jó hír. Vagy a brokik tudnak benne bármikor futni egy kört, kihasználva a mostani hírvárós, alacsony részvényszámos állapotot.
Az ok, h ‘központilag’ nem veszik, de, h egyetlen kisbüfi nem lát benne fantáziát érthetetlen számomra…annak ellenére, h az állandó le-fel kötögetésekkel egy biztos sávban van az árfolyam. Sokan vártuk ezeket a változásokat, reméljük, h nagy dolog lehet a háttérben.. kitartás, türelem.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!