Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Én ezt néztem... De mindegy is, a lényeg, hogy az eddig és ne tovább szintet lefelé egyre lejjebb viszik, felülről meg jönnek a több száz db-os eladások, és a bent álló kisbüfiknek is adják, amennyit csak akarnak. Ez annyira nem szimpatikus.
Akkor 3k vevo volt 1900, 1905n, ma mar azt nem vedik... Nem ertem mi a celjuk, vasarolhattak boven 1.5 ev alatt, nehogy mar most kuldjek le 1k ala, hogy bevasaroljanak. Ennyire simlisek?
Hirtelen megjelent egy rahedli elado ami logikatlan ugyanis hetvegre mar nem lesz ebbol penzuk.Miert dontotottek pont ma igy hogy geladjak?Atlatszo.Ilyen osszhang nincs egy ilyen illikvid papirba mint ez.
Hát nem :( Pedig már igazán jó lenne valami tisztes emelkedés, mégiscsak rendeződött a cég helyzete, ha már tavaly tavasszal 20-30% közti DVG-vel lehetett 6k az árfolyam...
Módszeresen szállnak ki úgy látszik... Az új IT megválasztása negatívan hatott az árfolyamra, mondjuk erre azért nem szamítottam. De marad ami már 2 éve, a várakozás...
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!