Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
azt mondtam nem lepodnek meg ha a heten 2500on zarna ennyit mondtam.Es igen meg mindig tartom hogy a KGy-t azt a virus korlatoazsaival szandekosan halasztottak el akkor , ez egyertelmu.Titaszra az meg a legpozitivabb kimenetele lehet az egesznek.Es meg azt is mondtam ezt ne hagyd ki hogy sztem nem ok lesznek az igazi IG tagok akik most meg lettek valasztva.
Nem ráhibáztál, ez a zsenialitásod. Ahogy arra is rájöttél, hogy a Titász lesz ide apportálva. Meg arra is, hogy a vírust használták fel arra, hogy elmaradjon az EHEP közgyűlés. Meg arra is, hogy a héten már 2500 körül zárhat. Előtted semmi sem marad rejtve, tudásod messziről fénylik.
Mondju kerdekes amikro az antennat vartak ide az nem votl vicces snekine kse De persze mos ta Delta es titasz az vicces gyerekek keveske vagytok nagyon kevesek.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!