Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hát ez a hét nem lett túl izmos, de sikerült 2k felett tartani. Gondolom arról majd jön külön tájékoztatás, mikor bejegyzésre kerül az új IT? A honlapon, meg a bet.hu-n is még a régi nevek vannak.
Nekem van ami jó, én emelkedésre még sosem húztam a szám. :D
Törölt felhasználó2021. 08. 04. 18:24
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2021. 08. 04. 18:22
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2021. 08. 04. 18:21
Tudnak valamit úgy csinálni hogy az jó legyen? Ha megindul az árfolyam, mindenki bulltrapet meg tömést kiabál; ha esik akkor meg világvége. Semmi se jó…nyilván kiadnak majd közleményt arról, hogy igen, ezt és ezt a céget fogjuk behozni, az árfolyam meg ennyi lesz. Vagy hogy pont nem hozunk be semmit és átbasztunk mindenkit.
Persze úgy nem lehet elkezdeni semmi érdemi tárgyalást indítani, míg csak valószínű, hogy átveszem a cég vezetését. De előkészíteni lehetett, hogy most behozzanak valamit a 10 hónapos elvesztegetett időből, nekik is nyilván az idő pénz. Csak jó lenne, ha már ez látszana az árfolyamban is. Hátha jön majd pár hír a vezetés részéről, vagy cikkek bármi. Most teljes a csend, a semmitől nem fog megindulni az árfolyam. Nem bánnám, ha a sok szivacs után egy örömteli őszünk lenne.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!