Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Jah ez is egy modja a kgy meghivo mefogalmazasanak de az utolso bekezdesbe ki is van emelve a lenyeg.Jelen allas szerint nem lehet meghivot tartani korabban irtam ezt elore sajnos nem lehet tudni mikor dontenek ugy hogy lehessen kgy-t tartani egyszer befogjak nyogni.
Januarba vette valaki nemtudjuk ki, mivel nem jott friss konyv es sztem ezert nem jiott mert ott mar konrtean valaki elkezdte szepen atvenn ia pakkokat.ezert volt novemberbe is friss konyv hog ylassuk azt hogy a kisbefektetok veszik a reszvenyeket es valoszinu ez igy is volt nagy reszet mi vettuk meg de mar ott is voltak bennfentes emberkek akik nagyobb pakkokal rendelkeztek.Szoval hogy ki veszi igen az a kerdes amire ugyis a vegen kapjuk meg a valaszt viszont ovlasgattam KF-rol cikkeket multheten es ahogy nyilatkozik az is erdekes mintha magyarorszag nevebe szervezkedne ugy jon le a dolog.Furcsa ez is xD
mar kibukott a jelentessel hogy osszejatszanak.Ha visszanezed a grafikont es megnezed a nagyobb forgalmas napokat osszessegeb csak odadhatot volna el sehol mashol teha ta csorgas ne mazert volt mert a DVG adta folyamatosan es sak igy tudta hanem azer tvolt a cosrgas mert mas adta akine kszandekaba volt letolni es erre a dvg ugy jatszott ra hogy a nagyobb forgalmu napokon annyi tadott el hogy pont ne lepje at a jelentesi kotelezetseget es amikro eleget csorgott a reszveny ugy eladta a maradekot ezze lelhitetve hoyg a DVG adja.De nem ok mar reg kitaraztak azt a mennyiseget amit akartak a nagyobb rallykba.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!