Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Tokre olyan mint hogy ha a falhoz beszelnek es teljesen masra valaszolnatok ... xD "DVG néha bejelent, hogy elad, azért nincs benne h otc-n mert nem ott adja hanem piacon" Egy senki nem mondta hogy otcn adjak pont azt mondom semmi ertelme nem lenne ott adni mert tul egyertelmu lenne a befektetoknek es senki nem adna el a reszvenyet addig amig kf nem hozza be a a ceget es ugye KF akkor akarna adni masik szamlajan levo reszvenyeit amikor magas az ar es az akkor lesz ha itt lesz a ceg es kiderul mi a szitu ... Es pont ezer tadjak at piacon kfnek mert igy az embereknek belehet meselni hogy addig esunk amig a DVG nem szall ki.Sztem ez csak egy trukk hogy itt a forumon terjesztik ezt a nincs megallapodas dolgot mert kb ezt az DVG meg KF elott is megtudta volna csinalni hogy piacon eladja ha KF-nek tenyleg nincs semmi koze a mostani arhoz hanem csak a DVG adja piacon.... Tul sok az ellentmondas. Es tudom jol nem volt ilyen pletyka se hogy KF a beker arat ajanlotta fel a DVG reszvenyekert.Erdekes dolgok ezek xD egyre izgalmasabb.Es mar azt is elmagyaraztam hogy mit gondolok miert esikaz arfolyam.Egyszeru megegyeztek egy atlagarba azert lett felhuzva 7k-ra mert ott elkezdte adni es szepen lefele meg veszi kf DVG-tol nemtudom mi lesz az alja de abba biztos vagyok hogy akkor fogjuk megtudni hogy a DVG kiszallt ha mar magasabban lesz az arfolyam.
Akkor szerinted miért esik folyamatosan és miért nem jött hír, hogy megveszi KF a dvg pakkot? DVG néha bejelent, hogy elad, azért nincs benne h otc-n mert nem ott adja hanem piacon. Az más kérdés, hogy ha van eszük, akkor nem 1500-ón kellene adniuk hanem tehették volna ezt 5000-en is. Azért adják piacon és nem KF-nek mert nem mondott magas árat érte, DVG meg hogy ne legyenek támadhatóak, piacon adják az aktuális áron, amit KF nyom le.
Mivan?? Ez nekem uj ilyet itt legalabbis a forumon en nem olvastam hogy KF azon az aron tett ajanlatot amin megvette a reszvenyeket az egyertelmu hogy senki nem fogadja el sztem ez hulyeseg.Szoval akkor nincs semmi ok arra hogy azt feltetelezzuk hogy nincs megallapodas koszi.OTC-n ha atadnanak 220k reszvenyt tul egyertelmu lenne a befektetoknek hogy lesz itt valami aki ezt a teoriat varta az alomvilagba el.
Szerintem KF nem volt biztos benne, H megkapja a BC pakkot és ezért nem mert kettős kockázatot vállalni, H előtte kivásárolja a dvg-t. Mert ha belép az árverésre egy nagyobb hal, akkor most O lenne a dvg helyzetében.
Nem én kezdtem el mondani. Annyit pletykaltak, H KF tett ajánlatot a dvg felé azon az áron amennyiért megvette a BC pakkot. Elcseszte, fordítva kellett volna. Először megvenni a dvg pakkot még a felfüggesztés alatt, utána a BC pakkot. Nyilvan nincs megállapodás, mert a dvg piacon pakol ki. Saját vélemény szerint KF rá is segít, hogy minél alacsonyabb áron tudja ezt csinálni.
Azért ez nem ilyen egyszerű.....!!!szvsz semmi gond nem lett volna ha a fidesz nyer dunaujvárosban.....!!mivel nem ők nyeretek valószínű,hogy nagyon pici pénzt kináltak Dvgnek,amit a jobbikos városvezetés nem fogadott el!!persze ha a fidesz nyer akkor több pénz is lett volna vagy így,vagy úgy.....!!szóval most megy a betartás,KFek nem adnak több pénzt nehogy a város fellélegezzen es verje a mellét milyen jól gazdalkodnak es milyen ügyes a jobbikos varosvezetés.....!!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!