Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Rögtön jött DVG egy 500as pakkal. Szenved, mint disznó a jégen, hogy ki bírjon szállni. Az egész sz@r nem lenne, ha lenne valami terve KF-nek, akkor simán megvehetné az új tulaj a DVG pakk 5%-át, amire rakétázna a papír, és a DVG szépen adhatná emelkedésben. De sajnos a dilettáns vezetés teljesítményéből az egy év alatt tizedelő árfolyam telik ki.
Szvsz a pudding próbája a kóstolás. Próbáld ki, és akkor fogjuk tudni a gyakorlati választ. Nem mellékesen pedig a DVG-s probléma is rendeződik, és megnyílik az út az értékteremtés felé.
A legjobb vételi ajánlatot pontosítanom kell, a legmagasabb vételi árfolyamra gondoltam, amelyikkel még nem alakul ki aukciós ár. Szóval ha oda teszel 100 k-nyit, akkor minden részvénynél eléd állnának a vevők.
Hát ha 100k-val beállnak éppen a legjobb vételi ajánlatra (vagy másképpen fogalmazva az összes részvény 20%-ával), az gigatámaszt jelent, és akármelyik részvényben eléd állnának, mert azt jelenti, hogy nagy a vételi kedv.
mind1 annyi a lenyeg hogy a DVG ezen a szinten csak egy reszet adja el a 90k-nak a tobbit majd feljebb fogja vagy egy felfele menetbe fogja adogatni amit kf es a kisbufik vesznek majd meg.Nyilvan ok se tudjak pont mind a 200k-t A-bol B-be juttatni mert biztos hogy a kisbufik is vesznek/vettek ahogy en is tettem csak nem mind1 mennyi kerul kozkere a 200k-bol.Igy jut kf-nek es jut a ksibufiknek is plussz a DVG is jo aron adja el.Ez a megallapodas sztem.Es ezert mondtam azt hogy ha 25k-val beallnank azt lehet megkapnank de ha betennenk 100k-t biztos vagyok benne hoyg a DVG nem adna nekunk oda a maradek 90k-jat ezen az aron, tuti hogy valakik elenk allnanak nagyobb pakkokal mert KF-ék meg a 90kbol valamennyire igenyt tartanak...Bar sose fogjuk megtudni. xD Na mind1 igazabol nem akartam ennyire belemenni de elkapott a hev itt az utobbi napokba de tobbet nem fogok errol irni de tenyleg csak annyit akartam hogy ne csak az lebegjen elottunk hogy nincs megallapodas hanem az is mivan ha meg is van xD mert ugye semmit se tudunk biztosra es a tozsde pont errol szol minden verziot latni kell.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!