Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
erre nem is emlekeztem hogy az elso 5 napba ennyi dbszamot vettek akkor ugy tenyleg kijon a 46k plussz a tobbi is stim.Nemszoltam nem megy a matek mar nekem se xD
en csak majus 13-tol latom de onnan kb 18000db-al huztak fel 20000-re tehat nemtudom neked honnan az az info hogy 46000db -al huztak fel.A lefele menetet most nem szamoltam de kb 2000-ig durvan 20k mehetett el es utana 2000-7000-1400 itt ment el kb 220000-db dvg pakk mennyiseg.tehat amit irtal annak a fele mozgot csak az elmult 1 evbe durvan.
Azért ez nem semmi statisztika, 46000 darabbal meg lehetett csinálni egy 25x-ös árfolyam emelkedést, iszonyat illikvid ezek szerint. Amikor beállt ma az 1900 db-os vevő, ott is 1760-as indikatív ár alakult ki, mielőtt visszavonta, szerintem egyszerűen kisbüfik dobálják egymásnak a meleg pitét, se benfentes eladás, se vétel nincs, és amint jön egy pár ezer darabos vevő, oda teszi az árfolyamot ahová akarja.
2019.05.03-án 820 ft-ról indult újra a kereskedés, tegnapig az elmúlt 331 tőzsdei nap alatt 459000 db részvény forgott, 51 nap alatt 820-ról 20400-ra húzták, 46000 db-os forgalom mellett, majd utána 280 nap alatt 413000 db mellet vissza 1500-ra.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!