Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Naposon ott van a bolli alja most naposon bolli kozepen mocorog es multheten aszem volt mar Leszuras odaig.En mar bevasaroltam eleg szepen max akkor vennek ha újra 2k lenne de nem tervezem.van nekem 20 k rol is ulok benne egy eve.
én a cég közleményeit várom de nagyon.moat az fontosabb mint az árfolyam.a mai napra várok vmi kis tájékoztatást, de sztem ezzel kickafej is egyetért.ha jön akkor pláne jó helyen vagyunk.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!