Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Erről csak annyit, hogy egyébként svájci körutazást szerettem volna.Buszost.hoznak visznek.130.000 mondom oké.Aztán apróbetűs rész!!!A sok tétel közül, már nem is tudom, hol, de egy könyvtári látogatás.Meg nem mondom a nevét, de 42EURÓ ....miven mondom? 14.000 forint?Meg hasonló tételek.5 nap utazás, 250.000 környékén állt volna meg.Szerintem.Itt meg elköltünk 150.000 de minden van.
igazad van.Jó megérzésed van.csak jött ez a vírus, de addigra szerintem minden megoldódik.nem szeretek 4-5 napra menni ilyen helyre menni, mert az semmire nem elég.Ismerősök elmentek Seychelle szigetekre.2 misi volt egy fő.1 hetet voltak ott. Januárban. Szép szép, csak maradt volna még.Akkor már inkább kért volna dupla időt.Okos ember más kárán tanul.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!