Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nem 50k... Hanem kb. 80-100k részvény hiányzik a részvénykönyvből... Anno M5-tel összeszámoltuk egy kgy-n. Azokat valami rafinált nagy mester szépen kipakolta olyan külföldi számlavezetőhöz, ahonnan a Keler nem tudta lehívni. Szóval ha KF kivásárolja a dvg-t, akkor közvetve meg lesz neki 80-90%-os többsége. Amúgy a júniusban KF által leadott 26k sincs a részvénykönyvben, az is szépen el lett rejtve külföldi számlavezetőnél.
Eddig a chart a dvg kivásárlás lehetőségét támasztja alá a Struccal beszélt két lehetőség közül. Vagyis: KF leszórt 2k-ra, ahol átkötötött vagy adott néhány havernak is. Teljesítette, h lehúzza a 180 napost. Valószínűleg a dvg kivásárlás miatt csinálhatta, h olcsóbban jusson hozzá és nyilvános ajánlatot se 10k-n tegyen, hanem 5k-n (180 napos). Számomra az volt a kérdés, h mit mutat a péntek. Nem esett vissza, pluszban zárt. Nem lett egy hulló csillag. Megvette a "piac" a 2 napra beszálló spekák papírjait. Vagyis él az a verzió, h KF kezdte itt visszavenni a papírokat, h 180 naposon tartsa az árfolyamot. Miért is? Ha kijön a dvg kivásárlás hír, akkor innnen nagyon megpattanhatunk fel, akkor ha nyilvános vételi ajánlatot tesz 5k-n (180 napos MA), akkor a hír hatására már 10-15k tartományban is lehet az árfolyam és nem adja vissza neki a papírokat se az önkormányzatok, se a kisbefektetők. Ha hagyta volna KF visszaesni 2-3k tartományba az árfolyamot, akkor igen, én is visszaadtam volna neki az egészet 5k-n a vételi ajánlatra, hiába bármilyen kivásárlási hír... Meg maradjunk annyiban, h ha KF nem akarja, akkor soha sem tőrjük a csökkenő trendvonalat :) azért jó pofák voltak itt a spekák, hoztak egy kis életet a topicba :)
Persze :) Én már sörözök :) 8 hónapos csökkenő trendet törtünk. Kemény időszak volt, főleg az utóbbi két hét. Egészség mindenkinek! Örülök, h újra kitisztult a fórum. De valószínű, h újra sok érdeklődő lesz. A többi papírban ezidő alatt bull volt, majd korona vírus esés, itt most lehet egy induló bull trend. Mondjuk mi nem is a vírus miatt estünk, hanem mostanra fejeztük be a 8 hónapja tartó csökkenő trendet egy erős momentummal. https://invst.ly/qc7cv
Egyébként soha nem mondtam, hogy Őrmestert, Ehepet vagy bármi más "KELL" venni. Annyit írtam érdemes lehet figyelni (az okokat már leírtam, ugyan azok mindkét cég esetében).
Ehepnél valóban szembetűnő volt a fordulat, a növekvő forgalom mellett, ez tény. De ez őrmesternél nincs meg. Bár nem is foglalkozom különösebben vele, így be is nézhetem.
Igen az ehep papírjaimra is ezt írtam tegnap 3700-on nap elején, hogy kilövés szaga van (amiből 1 db-om se volt és most sincs). Elég a chartot figyelni, nem kell a fórum beírásokkal foglalkozni.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!