Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Pár éve még 16-18% körül volt az önkormányzatok aránya, ez mára 4-5%-ra csökkent. Piacon nem sokan értékesítettek részvényeket, de sok helyről hallhattunk 100 Ft-os értékesítésekről a tavalyi felfüggesztés ideje alatt. Valakik akkor összeszedhettek akár 50.000 részvényt is, aminek nincs nyoma a részvénykönyvben. Az a 26.000 részvény, amit KF átpattintott valakinek, szintén nem látható a könyvekben. Meggyőződésem, hogy ezek a pakkok aktiválódtak szépen összehangolva erős vételekkel. Szerintem a cég 80%-a már egy csoporthoz tartozik, kérdés hogy mikor jelentik be a DVG pakk csatlakozását... A mostani fejleményeket nézve erre már nem kell sokat várni, bár az is igaz, hogy a tavaly májusi BC pakk átadásáról is csak júliusban lett hivatalosan tájékoztatva a közvélemény. A tőzsde felé pedig a 3 héttel ezelőtti közgyűlés személyi változásait sem jelentette az új igazgatóság...
Valami komolyabb van itt. Max 10% lehetett a speka a mai forgalomnak. Ennyi papirjuk nincs a spekaknak, meg az osszrs kisbufinel sincs ennyi papir. A spekak felultek egy trendre, de nem ok generaltak. Ez nyilvanvalo.
Ilyenkor nehéz eldönteni, h örüljön az ember vagy búslakodjon. Reggel vettem ugye, írtam is, h 3500-ön. Egy duplára mentem rá, de ki gondolta, h ma már vissza is kellene pakolnom a könyvbe. Mondom, pár nap és jó lesz a duplázás. De hogy egy nap alatt? Mindig tanul az ember.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!