Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
A DVG-nek valóban nincs pénze, és valóban jöhettek új spekák, akik felhúzták az árfolyamot... Csakhogy ezek az új pénzek napi pár ezer darabos forgalommal is húztak volna 30%-okat... Itt viszont megjelentek eladók is, és olyan darabszámokkal, amik eddig a részvénykönyben nem mutatkoztak... Eléggé különös, hogy varázsszóra került elő egy csomó új vevő, és egy csomó eladó, akik ráadásul szintén egy pillanat alatt üresítik ki mind az eladói, mind a vevői oldalt... Megy a játék a háttérben, de addig amíg ők is pénzt akarnak keresni, addig a mi befektetésünket is növelik...
Biztos ,hogy DVG nek nincs egy vasárnap se.Kf jegyzett csak meg fizetett a 28 millát ,hogy Ehep nullás legyen.vagy speka vagy KF volt.ahogy Strucc írja majd kiderül.
Szerintem árháború van. KF lespekázta 2000-re, hogy a 180 napost levigye, DVG meg most nyomja vissza, hogy emelkedjen. Nekünk csak jó, küzdjetek fiúk még sokáig. :)
Ha jó hírek jönnek és story akkor visszaszállok. Nekem a mai kereskedés vége az már nagyon speka volt. 5k ról amikor felhúzta 5840re, onnantól már kiszállót kerestem. Sokat forgolódok éjszaka ha fundátlan papírban maradok péntekre.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!