És ahhoz mit szóltok, hogy ha mégis átadhatják papírokban a cuccot, akkor jobban járnak ha vásárolnak, hiszen annál többet fog érni a cucc, mert felfelé viszi az árat.
Ez a verzió nem elképzelhető?
:)
ha az állam magához veszi a papírokat...a magánnyugdíj pénztári tagok vagyonaként, és nem dobja piacra...akkor részesedést szerez az rfv, rába, pannergy "magyar" cégekben....
lehet biztos kéz a piacon...
és hosszú távú érdeke a jó részvényárfolyam
ez akár még nagy tulajdonos megjelenése is lehet a kis papírok piacán
álmodok?
Sziasztok!
Capa, ha ez így marad, akkor neked lesz igazad.
"A társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe visszalépő tagok tagdíj-kiegészítéssel csökkentett követelésének értékét a kasszáknak a parlament előtt lévő törvényjavaslat szerint a tagok portfóliójában lévő eszközökben kell átadniuk a kormány által kijelölt szervnek, amivel elkerülhető, hogy a pénztáraknak egyszerre nagy mennyiségű értékpapírt kelljen zúdítaniuk a piacra. (A korábbi visszalépési akciónál csak állampapírban és készpénzben adhatták át a kasszák a visszalépőkkel járó vagyont.)" link
Törölt felhasználó2010. 10. 24. 11:11
sziasztok!
valaki belebonyolodott kisebb-nagyobb elemzesbe?
mit vartok rovidtavon, 1-2 het tavlataban?
en a heten lezartam az egis --->szamomra egyertelmeun beadta minimum a longzaras jelet, nemcsak naposon, hetesen is
nyitottam hati shortot, naposon letort a haromszogbol-ekbol, azt tartom, celar meg nincs
ricsi minipakkal nem tudom, mit kezdjek, egy nagyobbcska eket velek felfedezni naposon. ha nem zar a korabbi alj felett, dobom
ja, van telo minipakkom, de minek
mol: meg fogja nezni a 20K-t
egis topik