Reális. Szerintem.
Nézd, egyértelmű, hogy lesznek átlépők. Az is egyértelmű, hogy a pénzüket utalni kell. A kérdés melyik portfólió tulajdonosok lépnek át a legtöbben.
Ha ezeknek az alapkezelőknek van egy kis eszük, akkor nem egyszerre kezdenek majd el borogatni mindent ész nélkül, amíg nincs pánik. Minél magasabbról, amennyit csak lehet.
Ha az embereknek leesik a történet lényege, és meg lesz az út vissza az állami rendszerbe... nnna akkor majd kapkodhatjuk a fejünket.
hááááttt...)
én még pluszban vagyok, de "kicsit" sovány lett egy nap alatt...
nem tudok mozogni benne...ma reggel még láttam, hogy 60-ig leöntötték...nem is értettem...utána el kellett mennem..
szted lehetséges,h a magánnyugdíj alapok szórtak ma?kisebb papírokra gondolok..Rába,RFV,Pannergy...a Rábára nem volt jellemző ez a szakadás és indokolatlan volt...technikailag is jól nézett ki és a fundásan is jónak gondolják...mennyire reális elgondolás,h a MNYP-ból az államiba visszalépők esetleges nagy száma miatt táraznak ki,hogy az átlépők pénzét utalni tudják az államnak?
Vélemények?
Na jóóóó, hát mit nevezünk ivásnak...
egy négy centest vagy négy decit... vagy többet?
Nagy különbség... :)))
Az első mennyiséget kb egy hónapja ittam utóljára, a másodikat azt hiszem nyáron, a harmadikat utóljára szilveszterkor, de az nem ér, mert az három napos panzióbérlős, ott alvós, magunknak főzős, ivás party 30 fővel minden évben... :))
Capa ! Mióta nekem megvan a Rába, járt már 850-en is. Nekem nagyon magas a beker áram, el sem árulom mennyi. Ma reggel eladhattam volna, és 930-on visszavehettem volna. Mégsem tettem.
Jövőre "csak" 16 % lesz az adó. Az is valami. A tőkém fele benne van. Akkor adom el, ha duplázik. Ezt elhatároztam. Kicsit ugyan levert engem is ez a mai zuhatag, nem értem az okát, de az, hogy én nem értek valamit még nem jelent semmit. :-))) A türelmes várakozást és a hosszú távú célokat szem előtt tartani... na, most ezt tanulom, fejlesztem a Rábával... :-))))
tegnap próbálkoztam...de a barátom nem ért rá a kocsmába menni...
majd itthon próbáltam egy sört felhozni....kiderült nincs lenn..)
hát ittam a saját vörösboromból...)
egész jó..
de plusz 0,01-gyel még én vagyok a jó....legalábbis amikor elkezdtem leírni...)
hát emberek....legény legyen a talpán, aki megmondja hogy tegnap vertek át, ma vagy holnap....
a kis papírok meghúzása azért kellett, hogy magasabbról tudják adni a kiszálló nagyok...
vagy a mai kiszállóra tettek rá egy lapáttal a spekik-brokik, akiknak egy-két képviselőjét már olvasom a topikokban...és begyűjtik a papírokat
de ahogy már másho lis írtam(NBM is hasonlót írt) nem a marinénik álltak be délután az esőben lévő pl. rába alá a könyvbe, és vettek összesen 230k-t
egis topik