inf: de miért nem egy magasabb szinten játszadoznak, gyüjtögetnek? Mondjuk pl. névértéken. Azután is ki tudnák rázni a névérték többszörösén. A végeredmény ugyanaz, hacsak nem az, hogy így olcsóbb nekik beszállni.
Komeda, az árfolyam leverés és kirázás szempontjából teljesen analóg az Eco és a Globus story. De az Eco esetében jelenleg semmi olyan érték nincsen a cégben, ami egy szakmai befektetőt érdekelne. Itt az a valószínű forgatókönyv, hogy a céget a jelenlegi ár többszörösén a tőzsdén fogják eladni a naiv spekiknek.
ki tudja talán az econál is olyan manipuláció folyhat,mint a globusnál a portfolió cikk szerint.
nem biztos,hogy a részvényesi érdekek vannak előtérben...
Illuzióromboló, hogy hiába alakul percről percre a vevői oldal, az ember ugyis tudja, hogy akármi is lesz, 74 a plafon, több nem lehet. De aki belevesz pl68on az majd 10%ot kereshet vele nagyon rövid távon. 70 felett be nem áll senki venni, vagy ezek most is a "fiúk"?? ezeken a szinteken?
Jó reggelt! hát.... ember nincsen aki ezt át fogja vinni a 78on. Megint leoldalaz 66 67re, és onnét talán egy nagy hirre ismét fel de már csak 74ig. szűkül az olló....tágul a tér> mert nagyon messze van az üdvösség
Jó reggelt! hát.... ember nincsen aki ezt át fogja vinni a 78on. Megint leoldalaz 66 67re, és onnét talán egy nagy hirre ismét fel de már csak 74ig. szűkül az olló....tágul a tér> mert nagyon messze van az üdvösség
Pontosan felmérhető ritmus szerint trendel a 100FT felé. 66-76 - 9o. Aki nem tud unatkozni tőzsdézés közben és kalandra vágyik az nem fog nagy lét keresni.
AZ ECÓ HOSSZÚ TÁVÚ BEFEKTETÉS LEGALÁBB MÉG 1 ÉV. SZVSZ
EL SEM TUDOM KÉPZELNI HOGY KERESHETTEK HOSSZABB TÁVON IS A TŐZSDÉN. ÉN VETTEM MÉG DECEMBERBEN 54 FORINTÉRT ÉS ESZEM ÁGÁBAN SEM VOLT 86ON EJTŐERNYŐZNI. BESZARTOK HA ESIK 2 FORINTOT AZTÁN DRÁGÁBBAN VISSZAVESZITEK SZERINTEM . SZÍDJÁTOK HA NINCS, DICSÉRITEK ARRA A KÉT NAPRA AZ ECÓT AMÍG TARTJÁTOK. HOSSZÚ TÁVÚ BEFEKTETÉS MI A F*SZT NEM LEHET EZEN ÉRTENI? ÉRTEEEEEEED ?
Econet topik