Bachata, egy nagyforgalmú napon simán kiszedhetik, + ha megindul akkor kikapják a puffereket! Mikor 86ig kirántották napközben, akkor is volt eladó bőven.
dane: te is alátámasztod, hogy lesz kitörés. De ki lesz olyan bátor, hogy kiszedi? Mennyi lové kell hozzá> rengeteg. És ha megközelítik, akkor lesz csak bepakolás.... milliós tételek lesznek benn,ember legyen a talpán aki győzi kiemelni. Hm? ki tör akkor ki???
Lehet itt háromszög... különböző mutatók,amelyek emelkedést jeleznek előre, de ami tény az tény marad! Kérdezem én: ki fogja ezt a rengeteg részvényt megvenni 75-80 között???Még a közelébe se megyünk és ennyi van benn, mi lesz ha 75 a promt, hány milliot tesznek be ezekre a szintekre...ember nincsen aki neki mer menni és ki is kapja! Ez a nagy helyzet sajna. Előbb húznak az OTP mondjuk még 20%-ot, mint itt 80ig:( de ne legyen igazam és mint sokszor máskor, cáfoljon rám az élet és a háromszögek:)
Én inkább egy FORMA 1-es bemelegítő körhöz hasonlítanám a mai napot. Technikailag jól néz ki az ECO, csak a zöld jelzést várja a pac. 76Ft elérésével meg is kapja. Addig lehet pöcörögtetni a motorokat, készülni a száguldozásra.
Sajnos az a helyzet hogy a nagyobb vevők mind spekulánsok. Pár Ft után zárnak. Nincs itt semmiféle kirázás.
A reggeli vétel meghalt, megint csuroghat egy kicsit...
Nincs elszállva magától, csak örül annak, hogy a HUMET 148-as vétel után megint jót húzott és még gyorsan eladta 68-on az ECO pakkja felét. Szerintem ez nagyon jó döntés volt. Az élet is őt igazolja....-:))))
puleo: mostanában meg te vagy nagyon elszállva magadtól, mintha kicseréltek volna...:))ami nem baj, de hol van az a régi kis "beszari":) puleo?? tréningeztél az utóbbi időkben??
Puleo, én reggel sem éreztem magam optimista Pistának (ha gondolod, akkor olvass vissza, és ha nem értesz valamit, akor segítek megfejteni), elenben most már egyre optimistábba vagyok a jövőt illetően. Az, hogy a Te kezed még mindig a bilibe lóg, és Te egy hét alatt akarsz eljutni a 200 forintig, hát legyen. rajtad kívül ezt senki nem gondolja komolyan. A kialakult helyzet engem boldogít.
Nyugalom, türelem, ez már a célegyenes. Várják, hogy gyűljenek az eladók. Szerintem még ma újra kiveszik legalább 74-ig. Egyre kevesebb az eladó részvény.
De miért van ebben a részvényben taktikázás....sokkal többet érne ha olyan lenne, mint egy normális papir. Eljön az az idő? vagy ez "halálra ítélt"? csak gondolkodom
Econet topik