Még annyit tennék hozzá: azt szeretném egyszer megélni, hogy az ECONET is olyan papir legyen amely követi a BUX mozgását. Akkor mondhatjuk, hogy értéket képviselő részvényünk van. Erre szólt régebben Balázs Úr nyilatkozata. Nos, ha ezt elérik......akkor meglepődnénk az árfolyamon az tuti
Ha nem is jelentenek sajnos negyedevente, akkor a kozgyulestol nem varhatnank vmi pozitiv hatast? Amugy a negyedeves jelentes tenyleg jol jonne, mert jobban latnank hogyan alakulnak a szamok a GRID-ben, meg ebben az uj zenemicsodaban.
Törölt felhasználó2006. 02. 16. 09:02
marques nagyon erőlködik,csak igaza lesz egyszer,de egyre szarabb a helyzet
Törölt felhasználó2006. 02. 16. 08:50
nem tudjátok, van-e rá esély, h ismét negyed évente jelentsen a társaság? nem vagyok teljes képben a kritériumokkal..:( bevallom töredelmesen. Mikor lesz a közgyűlés, tudja valaki? Szép Szerencsés ECONAPOT mindenkinek!
Hat igen... Ennel olcsobb reszvenyt keveset talalni.
Venni kell, nem nezegetni, par honapig bent hagyni, aztan szepen kiszallni. Ilyen egyszeru. Bluek mar ugyem mennek, max OTP megy 10-15%-ot, egyszer csak rakapnak...
majd kivesézzük az öntést és a pufferelést! Elöljáróban annyit, ha gyüjteni akarnak, az én álláspontom igazolódik be az alsó pufferekkel. A felső, meg szintén intervallumban tartást szolgál, hogy ne szálljon el. Ezzel én így vagyok, így gondolom, a 68as öntés nem vagyok biztos benne, hogy ők voltak, szerintem azok "zöldfülűek", kommersz-vevők. Alul helyezkednek el a "mágusok", arra számítva hogy benyelhetnek még egy nagyobb csomagot. A létszám bizakodásra ad okot, ha valakinek megéri ennyit venni 66ig, abban minimum tripla van benne, középtávon. Itt az egyedüli problémát abban látom, hogy májusban mi nem jelentünk>Nem figyelhet fel az ECOra a tőzsde népe.Meg kéne találni egy másik csatornát, amit marques meg is talált. Kíváncsian várom a folytatást, csak elfogy a türelme a várakozóknak,illetve esetleg be akarja előzni őket valaki. A FORWARD arányszámok alapján indulni kellett volna a rallynak, megvolt a3:1 arány, vevők eladók viszonyában. Mivel nem indult meg,ebből sejtető, hogy mesterséges figyelőkről van szó azokon a szinteken.Szóval érdekes, nagyon érdekes,DE tartom: ez a részvény reálisan, tőzsdei környezetet(2004től nézve) , 230-270 FT körülire tartható.De ugye mint tudjuk , az élet mostoha:)
Törölt felhasználó2006. 02. 15. 18:35
ez így jobb , nem ???
Törölt felhasználó2006. 02. 15. 18:34
hááát igen ... azért ez jó , hogy mindenki tud vagy sejt valamit , dátumok , pufferek , spekik , ennyi lesz , annyi lesz , ez ezért van , az azért van ... megy is az ország szépen előre mindenben ...
Econet topik