nos akkor ezzel meg is oldodott!!!!Nem jelentették be!Egyértelmü, mivel egyik sem jelentett be visszamenőlég!!!SENKI!!! Magyarul ha ezt kiszurják a spekik és nagyobb lesz a vételi nyomás mint az árfolyam lentartására vállalható kockázat az igen igen eltolja majd az árfolyamot a lufi fele... ha jol gondolkodom és inflexio elméletéből indulok ki akkor az elmult hetek forgalama olyan mértékben dagasztotta a biztos kezeket és rázta kis a kisspekiket és remegő kezüeket hogy egyre nagyobb kockázatot kell vállalni ahoz hogy lentmaradjon az árfolyam.... és ezzel meg is magyarátuk a tegnapi giga puffereket... :DDDD
Lassan pár millióval ki lehet utni a céget??? :DDDD Tiszta HUMET lett banyek... :DDD
Azem eljött az ideje egy tőke emelésnek részemről... :DDD
mikortól él ez az 1,9%os kuszob??? aki előtte vette nem kellett bejelentse!Talán nem véletlenül hozták ezt a döntést!!!! Olyan utcai harcos szaga van az egésznek.... Utánna kellene járni végülis mennyi az annyi... ugy értem kicsit kotorászni kellkinél van ez az 51%... mert hogy nem valos közkéz az biztos!!! Nem tudott volna ugy viselkedni a papir ahogy viselkedett!
No, szal akkor ennyi 2 % alatti pakk van, vagy ennyien nem jelentették be a 2 % feletti tulajdonrészt ? (vagy csak egy valaki nem mert az előző pszáf birság után azt gondolja ennyit megér sunyítani ?)
Bocs hogy javítalak,de 2%a küszöb ,akkor sok kis pakk van 1,9%-on.Elég lehangoló ez az eredmény per pillanat azon töröm a fejem,hoyg tudnék kiszállni belőle.Ez a jelentés kb azt mutatja nekem,hogy hosszú távú szívatás folyik.Eddig azt hittem,hogy szimpla játék az egész.Nem fogok évekig várni egy jó Gyj-ért.Eddig védtem a céget,de itt valami tényleg elég fura:( Túl sokáig tart ez a bizonytalanság,és ki tudja mik jönnek még.
Én ma eladtam a pakkom harmadát.Inkább sávozásra állok be,mint várni a mittomén mennyi célárat.
üdv
nem feltétlenül
"Az Egyéb soron az idoszak végén szereplo jelentos mennyiségu részvény a részvénykönyvbe be nem jelentkezett
részvényeseket öleli fel."
Te bejelentetted hogy magánszemély vagy?Kulfoldi vagy belföldi? Hogy mennyi van nálad? Én se... elenyésző pakkom van nekem is meg neked is-meg ne sértődj!!!Ahoz képest elenyésző hogy be kéne jelentened!!!Ezért irtam hogy állitom az 51% legalább fele ilyen olyan 4-4,5%os pakkokban van amik nem bejelentéskotelesek...
Csak gondolj bele! hogy tudott volna ilyen forgalmakat csinálni egy 51%os közkezü cég mint januárban volt.... meg gondold végig ezt a gyj-t...
Megy ez még fölfele... szvsz már a héten...
Econet topik