Tüsi, mielőtt nagyon elszállnál magadtól : 62 -nél is nagyon ellene voltál, meg minden szinten, aztán időközben járt 76 -on (bár nekem csak 74 ig volt jó), most épp 70, de szépen mozog, jól lehet vele kereskedni... Te csak mondd tovább az okossákaidat, addig én néha zsákolok vele :)))
ja , az én határidőm most ÁPRILIS 1. ... tujjátok , akkor van a bolondok napja ... csak addig még tartsatok ki , és meglátjátok , óriási emelkedés lesz ...
Törölt felhasználó2006. 02. 14. 13:35
hehehe ... na most mi van , most kérjük a következő csoda határidőt ... jöhet az újabb dátum , és persze a magasröptű magyarázat , mikor szárnyal újra az ECO ... biztos megint sokan el fogják hinni ... , lehet , hogy a hólapátolásnak több az értelme , mint itt csodákról írogatni .. persze kabarénak ez is jó ...
a menetrend stimmel.
Előbb a gyors, ami nem sokmindenkinek tetszik, erre be kell jönnie egy esésnek, ami meg is lett, alá kell állni, majd amikor látszik hogy jönnek elő a vevők közétenni egy újabb akvizíciót... Ügyes..
Szerintem, ha az a cél, hogy lent tartsák az árfolyamot, akkor kivárnak vele ameddig lehet. A számokat figyelve, józanul is magasabban kellene lennie az árnak...
Törölt felhasználó2006. 02. 14. 13:13
szerintetek van esély egy nagyobb tőkeemelésre idén?
csak ez mentene meg minket
Econet topik