félre ne értsetek én a papper mellett vagyok de akkora jelentőséget ne tulajdonítsatok ennek a hírnek, ha az index.hu került volna az ECO tulajdonába az már igen...van egy olyan érzésem h megint cash-t vettek ki egy olyan dologra ami lehet h nem is ér 100milát csak ugye az ECO egy nagy ATM. Jönnek a haverok ilyen meg olyannal beteszik a kártyát még a PIN kódot sem kérik mi meg szívunk mert igazából a nagyokat ez a papír nem érdekli. Írogatunk, reménykedünk, közben jól beszívattak megint minket, én így látom (nem tartom magam remegő kezünek) csak azt látom h valami nagyon büdös és homályos a cég körül és ez aggaszt a jelentésig igaz másképp láttam de a jelentést látva 180 fokot fordultam. Leszögezem ez EGY VÉLEMÉNY a sok közül, senkit ezzel nem akarok BEFOLYÁSOLNI csak kiváncsi vagyok ti hogy látjátok.
AZ ECONET.HU INFORMATIKAI NYILVÁNOSAN MUKÖDO
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJA AKVIZÍCIÓRÓL
Az econet.hu Informatikai Nyilvánosan Muködo Részvénytársaság (1117
Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., Cg. 01-10-043483) ezúton teszi
közzé, hogy 2006. február 13-án megvásárolta az eMusic Szolgáltató
Korlátolt Felelosségu Társaság (8000 Székesfehérvár, Irányi D. u.
6., Cg. 07-09-009993) 89,87 százalék mértéku, közvetlen irányítást
biztosító üzletrészét, 100.000.000,-Ft, azaz Egyszázmillió forint
vételáron. Az ügylet elso szakasza az eMusic Kft. átvilágításával és
az üzletrész tulajdonjogának átszállásával eloreláthatólag 2006.
március 4-én zárul. Az eMusic Kft. jogvédett zene- és
mozgóképletöltést lehetové tévo DRM (Digital Rights Management) és
kapcsolódó értékesítési alkalmazások fejlesztésével, illetve
licenszbe adásával foglalkozik.
Budapest, 2006. február 14.
A tavalyi piacépítés és az új stratégiai fejlesztés (a grid) jelentős ráfordításokat igényelt tavaly az econettől, miközben a bevételek a kiadásoknál kisebb mértékben emelkedtek. A cég forgalma ugyan több mint 230 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, ám ezzel 387 százalékkal növekvő anyagjellegű ráfordítás és 570 százalékkal emelkedő személyi kiadások párosultak. Ennek következtében a cég üzemi szinten a 2004-es 68 milliós nyereség után 210 milliós veszteséget termelt. A pénzügyi műveleteken elért nyereség és a rendkívüli bevételek ugyan szépítették az eredményt, ám a veszteséget így is csak 167 millió forintra sikerült mérsékelni.
A kép azért nem ennyire sötét. Az üzemi veszteség közel háromnegyedét ugyanis az értékcsökkenési leírás okozta, a többi részét pedig az, hogy egyes árbevétel-generáló tevékenységek életciklusuk jelenlegi szakaszában nem tudnak pozitív eredményt felmutatni. Az eredménykimutatás utolsó sorában ráadásul pozitív szám állna, ha az ebpp.hu Rt. vételárának utolsó - 180 milliós részlete - a terveknek megfelelően még 2005-ben befolyik, ám jelenleg úgy tűnik, ennek majd az idei első negyedében örülhetnek a részvényesek.
Akkor kezdem...ilyen egy ócska egy sz@r céget mint ez.. az életben nem lesz 100 felett az árfolyama, nagyon csodálkoznék ha nem látnám idén még 60 alatt :) így jó ?
Törölt felhasználó2006. 02. 14. 11:58
Vegyétek már észre hogy ez egy régen halott dolog!
A nagy kérdés nem (csak)az hogy mennyi részvény van a bevásárló(k)nál hanem az hogy mennyi van még a kicsiknél. Szép lassan elkezdhetünk kampányolni az eco ellen :-)))))))))))
Econet topik