Kedves Zeeh!
"Mocorog, csak nem ez lesz a következő, amit limitre húznak?" Az idézet Tőled, 2010.05.10 13:51-kor a StocklandYard fórumról származik.
Hangsúlyozom, nem érdekel, hogy ki mit gondol és mit tesz, de legyünk már következetesek. Ez egy kis "családi" fórum lett, ami végső soron nem is baj. Igaz én ezekben a csevegésekben nem veszek részt, de ha időm engedi olvasom, mint a másik fórumot is, meg még rengeteg dolgot. Azért mert itt ilyen a hangulat, még nem jelenti azt, hogy mindenki megvezethető, persze próbálkozni lehet. A papír annyit ér amennyit adnak érte, ez valóban igaz, de az utóbbi napok bebizonyították -volt már ilyen - hogy a tőzsdén bármi lehet. link
Még annyit, hogy a következő időszakban felerősödnek az egyes papírokban lévő sztorik és eredmények. Ez a kispapír például nem ment fel a régi magasságaiba, ha jönnek az eredmények akkor a piaccal is szembe megy. A sok forró pénzt viszont csak akkor bírja, ha tőkeerősebb, hosszabb távú kezekbe kerülne át több papír egy emelkedésnél.
Nem, csak tudod az infókat nem fórumról szerzem, hanem a nagyvilágból.
A ti dolgotok, hogy mit hisztek vagy mit nem.
Ha azt hiszitek, véget ért a válság és már látszik az alagút végén a fény, higyjétek. A java még csak a lufi durranás után jön.
Phylaxiában már leírtam. Nem az új aljak a lényegek, hanem az új csúcsok. (tudod félig üres, vagy tele pohár)
Ezek közelében jár egy-két index. Mostantól a para és a hurráoptimizmo kéz a kézben jár, de azt azért nevetségesnek tartom, hogy pénteken világvége, hétfőn történelmi emelkedés. (megsúgom, mindkettő hülyeség)
Le kellene kicsit higgadni a pénzpiacoknak. Túl sok kicsi hitte megint terített asztalnak a parkettet. (asztalnál egyszerűbb)
Mi akkor kaptuk volna meg a porcukorréteget, ha 300 forinton lennénk. Nem kezdtem volna el az árfolyamról "álmodozni", ha valaki nem 50-70-ről álmodozott volna. Eléggé kezdjük amúgy túltárgyalni. A részvény tényleg annyit ér, amennyit a piacon. Nincs vita. Ettől még tarthatom alulértékeltnek.
...és a várható (számolható) bevételek tükrében annak is tartom.
Lehet álmodozni az árfolyamról, de egy részvény annyit ér, amennyit adnak érte, bármi is legyen a könyv szerinti érték.
Előbb-utóbb durranni fog a DOW lufi is, új aljak lesznek valószínűleg, jobb erre előre felkészülni lelkileg.
A válságnak nincs vége. Sőt! A plusz pénzek sem oldottak meg semmit, látszatkezelés zajlik. Olyan, mint egy nagy sz@rkupacra rászórtak volna fél méter vastag porcukrot.
Hát ha már nem tudsz aludni .
Tudtam ,hogy badi vagy ,az átlagnőnél kicsit magasabb. Ha tudsz zongorázni ,valószínűleg hosszú ujjaid vannak ami hosszabb végtagokat, termetet is eredményez .
Kitaláltam neked egy nevet . Ami kétszeresen is ülne ha moloznál is .
Hónapokig is kibírom pia nélkül.
A mindennapos piálás (legyen az 2-4 deci bor is) szintén függőség. Van, hogy anonim klubbokba tömörülnek mívelői.
(tudom, hogy a vörösbor jó a szívnek, de a cigi pedig az agynak. Illetve a dohányzás okozta érszűkületet a piálás visszatágítja. Ezért egészséges, aki egész nap vedel és bagózik, mint az állat.) :)
Econet topik