Újból írom, hogy marki hetek óta eltűnt, vajon most hol van a nagy ívű dicséreteivel és híreivel?
Törölt felhasználó2008. 02. 08. 04:21
Szerintem mostanra olyan helyzet kezd kialakulni,ahol egy-egy papir árfolyama-és itt hovatovább nincs különbség blue chip és kispapir között- egyre inkább elszakad a funda alapú értékektől. A magam részéről ebben a szituban egy olyan stratégiát próbálok követni, ahol a látható nagy parákban a valós pakkom 2-2.5 szeresével shortolok, visszavételnél megtartok egy kisebb tételt a nyereség terhére. Egy-egy napra kitörő hurrá-optimizmusban a pakkot eladom,trédben megfejelve, de a nap végére mindenképpen visszaveszem,kis szerencsével az eladási ár alatt. A 217-es átlagárú csomag legutóbbi beker átlagárát sikerült 147-re levinni, az induló darabszámhoz képest most kb. 30%-kal több a részvényem az eco-ban. Hogy meddig kell ezt a trükközést játszani, fogalmam sincs róla, de egy biztos: 1 ft-os részvényárfolyamtól már csak felfelé mehetünk!
nem ő tehet róla, persze; de ne csak vonal-elemzések legyenek már. Legalább évente egyszer lehetne vmi cégérték, vagy ahogy mondani szokták, funda alapján egy elemzés is.
Na a Desperado, és a Volt egyszer egy mexico után egy kis alvás, mert 8-kor ébresztő lesz :)
mikor beszálltam az indok az volt, hogy olcsó :)); csak utána kezdtem el igazából érdeklődni a cég után; rermélem arra a szintre azért már nem megyünk vissza.....
a cég valóban nem változott, legalábbis negatív irányba nem; 2-3 évvel ezelőtti helyzethez képest meg szerintem ég és föld a különbség. Akkor ugye 60-80 volt, ma meg 150.... Csak akkor sz.r se volt a cégben, most meg ez évre 7 milliárdos árbevételt várnak... anno mennyi is volt? 1-1,2 talán.... gondolom ez sokat nem jelent, hisz ettől még nem lesz nyeresége, hogy dobálóznak a milliárdokkal, talán még 1-2 év mire rendeződnek a sorok a folyamatos cégnövekedés (illetve kiválás) miatt.
Sebaj, egy a lényeg, Egon pár napja megmondta a frankót; Tehetne egy szívességet: A vonalelemzései után dobjon össze egy funda-elemzést is, mert azt ő is hiányolta.
Ha olyan nagy elemző, tegye meg; én nem értek hozzá, ha tudnám már itt lenne a beírásom.
jaj 111 a piacok nagyon megsérültek
lefele gyors a menet. felfele meg csak eleinte gyors, aztán lassú és fájdalmas..
maci ez még rendesen egy jó darabig
Törölt felhasználó2008. 02. 08. 00:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
herceg, nekem idén szükségem lesz a manira, úhogy nem várhatok jővőig
Econet topik