Még itt vagyok. Egyet nem értek. Ha a kötvényesek irányítanak, akkor a vezetés mit próbálkozik itt állandóan mindenféle javaslattal. Ez nem úgy van, hogy a kötvényesek fognak majd kitalálni valamit és az alapján cselekedni???
Kevesebben kaptak, mint tegnap. Egyre kevesebb az eladó és egyre üresebb a könyv felfelé. A vételi szándék viszont még mindig nő és stabil. A többi másodrendű dolog.
"A hírhez kapcsolódóan a nagy kérdés az, hogy vajon a követeléskezelő cég hogyan fog szavazni a csődegyezségi tárgyaláson. Ha elég olcsón tudott hozzájutni a követelésekhez, akkor elképzelhető, hogy a két részletben történő kifizetéssel elégedett lesz és a reorganizációs tervek mellé fog állni. Azonban az sem kizárt, hogy minél hamarabb akar hozzájutni a pénzhez és nem megy bele a kockázatokat tartogató reorganizációba, hanem inkább abban bízik, hogy a felszámolás során több juthat neki, mivel biztosított hitelezőként előkelő helyen áll a kifizetési sorrendben"
figyelj ide ex.én nem ellened beszéltem.te a kibaszott emberből mindig a rossz szándékot nézed ki? tökéletes tipped volt shortra,nem is zóltam ellene. én annyit mondtam,hogy longgal IS szépen lehetett keresni,lásd a példámat
hát persze
a nagyobbak
-4K/rv tőkére))))))))
a 10K-s vevők pedig a sor végére szaladgálnak és nem elsőnek állnak be, udvariasan előre engedve Mari nénit((((((((((
E-STAR