Még mindig csak felfutó szakaszában van a rally> Ma még többen és gyorsabban jöttek venni, mint tegnap. A legtöbben valószínű még csak most értesültek a történetről. Később meg a nagyobb halak is beúszhatnak, ha már lesz esélyük venni és újabb rallyt generálhatnak.
Én ma eladom bent is vagyok, elérte amit írtam a 99ft-os napon, ha felmegy 500-ra kívánom, hogy mindenkinek legyen jó, tőled meg azt várom, ha már itt vagy egész nap, és óvod a befektetőket, írd le mit vegyenek segíts a valóságban is....minden jót
Majdnem biztos, hogy a Rafi a saját leánycégének <workout cég> adta el a hitelt effektív tulajdonosváltás nem volt, úgyhogy ennek a követeléseladásnak nem kell nagy feneket keríteni
milyen több nagynak??????
AEGON, OTP, Makráék elmenekültek
biztos mert ki akartak maradni a -4K részvényenkénti sajáttőkés cég végvonaglásából
" Nem a saját zsebe ellensége, nem fogja hagyni magát higítani a cégből és veszni hagyni a részvényei értékét. (Milliárdokról van itt szó)"
hahaha 12300-óta egy vasat sem csökkent az ő pakkja értéke mikor századolt?
és mit tett ellene?
jön Pataki? kihez???? a többszáz kv-eshez?????
szerintem te el akarod sózni a vackodat
Most 500-ig könnyedén visszakorrigálhat szerintem, mivel addig szinte üres a könyv. A többit meg majd meglátjuk akkor. Én bízom a cég talpra és a növekedési pályára állításban. Persze ez csak az én véleményem, csak ez alapján ne kereskedjen senki.
E-STAR