Azért a tegnapi, és a mai Gáz short certiseknek képbe jöhet a duplázás :
""""""""
Kellene ezek a lefele ívelő impulzusok -:)
Ha beesik 3,5 alá, begyorsul az esés ...
Remélhetőleg, még ma sor kerül a 3,5 -ös szint szignifikáns letörésére !
Trend_energy
"""""""""""""
Most nézem, mennyire telibe találtam ,
Ezek az Amcsik a hírre vártak, hogy beleadhassanak a gázba ,
Hy !
A gázban heves korrekciót várok , és nem csak én ..... , remélem eladtad , D >>> és a ritka közel triplázás is megvolt :)
Ma shortba álltam a gázzal , remélem ahogy ment fel legalább olyan hevesen megy le is legalább 3,3 -ig DD -:)
ezt már ismerjük
meg a visszasunnyogókat is
gondolom fizetős lesz(((((
Törölt felhasználó2013. 01. 23. 19:20
Az utóbbi idők tapasztalata alapján arra jutottam, hogy a fórum használhatatlan lett. Sok topicban szinte 0 az értelmes információ. Igazából semmi hasznos hozzászólás nincs. Ez részben betudható a túlságosan szabad és ellenőrizhetetlen rendszer miatt. Nem lehordani akarom a fórumot, mert alapjáraton működőképes lenne, ha nem terjedtek volna el a ... hogy is fogalmazzak... a 'rosszindulatú, szórakozni vágyó' fórumozók.
A mai nap eldöntöttem hogy csinálok egy zártabb rendszerű, kimondottan a tőzsdével foglalkozó szakmai oldalt. Több olyan ötletem van, amivel még nem találkoztam és hasznos lehet. Részletekbe nem megyek bele, majd kifejtem privátban. A lényeg, akit érdekel és ötletekkel/javaslatokkal hozzá szeretne járulni ennek az oldalnak az elkészültéhez (a jővőben akár a további részvételben) az keressen meg a szig07[kukac]invitel.hu címen
dobja az magát!
lesz jó kis éves jelentése - pár száz milla bukás újra
a kamu puffernek holnap már csak fele lesz bent! ezek gyerekek csak a régi kamu pufferokhoz képest
Kellene ezek a lefele ívelő impulzusok -:)
Ha beesik 3,5 alá, begyorsul az esés ...
Remélhetőleg, még ma sor kerül a 3,5 -ös szint szignifikáns letörésére !
USA meg új csúcsra megy, lesznek majd short zárógatások.
Nem tudom mire jó ez az állandó lefele várás az indexekben, papírokban, huf gyengülés várás :D
Biztos valami kisebbségi érzés okozza.
Ha nekem sz@r, másnak is sz@r legyen alapon ,-)
Duplázós befektetések , mit vennél év végéig ?
Csak simán speki alapon : mivel régen volt már igazi kitartó kis papír rally , szerintem sok " kis csillag " esélyes egy duplázásra , szvsz ....