Kétségtelen,hogy elég rizikós most már venni. A profik azt mondják,h 10%-nál ne tartsunk többet benne. De,aki mer az nyer. Sok minden szól mellette és sok bizonytalansági faktor van.
a bitcoin pénz. olyna,mint az euró vagy a dollár,csak más elven működik. Nem nemzeti bankok bocsájtják ki ,hanem magánszemélyek és kevés kivétellel nem a bankrendszerben forog,hanem az online térben,vagy a felhasználók közt közvetlenül,de sok helyen lehet vele fizetni boltokban ,de még nem annyira elterjedt. de azért lehet váltogatni a hagyományos devizákra is. pld kifejezett kriptovalutára szakosodott tőzsdéken,vagy online pénztárcákban is. Tehát nemcsak tőzsdén van. hogy mi a bitcoin és ez az egész arról egy jó kis videó:link
az árat rengeteg helyen tudod követni .csak beírod BTC/USD a googleba a tőzsdéken sztem a legcélszerűbb,mert ott sok beállítási lehetőség van az elemzésre.Viszont rengeteg olyan virtuális pénz is van a BTC (BitCoin) on kivül is,amiket itt lehet követni.
link
bitcoin forum pldlinklink
pénztárcáklink
bitcoin tőzsdék.
linklinklinklink
Elemzések technikai analízisek.Ez egy közösségi oldal. Bárki felteheti az elemzését . be kell írni a google ba.hogy tradingview és a valutapárt pld BTCUSD és kiadjalink
No lám...ki ír ítt?
Hát igen a kereskedelmi Bank nem prudens működésével 10-évvel ezelőtt szociális segélyen élővel kötött jelzáloghitel szerződést!
Azért ez mát felháborító-utána meg várta a bank a havi jövedelmet törlesztőrészlet formájában.
Pénzügyi szektorunk deregulációja volt jellemző teljes mértékben! Szégyellhetik magukat hány családdal szerződtek ilyen módon akkor.
De igen. Kockázatos,de én hiszek benne hosszabb távon is,és abban is,hogy a korrekció az általad említett 2000$nál nem llesz nagyobb. Utána nekem már mindegy,hogy 2000-től,vagy 3000-től megy új csúcsot. 6-7000$ig fog elvileg elmenni a köv hullámban. Meg abban bízom,hogy ezt a duplát nem évekig tart elérni. Ha biztosabbra szeretnék menni,akkor most aranyat vennék,de ahhoz meg nincs annyi tőkém,hogy megérje akár évekig ülni rajta.
Nocsak Gyula. Emlékeztetnélek rá, hogy te azon sírtál évekkel ezelőtt, hogy átvert a bank a devizahitellel, mert fogalmad se volt, hogy van árfolyamkockázat (közben persze te verted át a bankod, hogy 10-20-szoros jövedelmet kamuztál be), most meg már a kriptopénzekhez is értesz?
Nagy hantás vagy, hallod...
"Visonkát vettem ma 183on.
Elvárnék egy duplázást idén belőle!
Pedig már csak másfél hónap van az évben. Lássuk mit hoz mikulás a fa alá ,-)
183x2=366. Ide kéne mennie duplához idén. "
Duplázós befektetések , mit vennél év végéig ?
Csak simán speki alapon : mivel régen volt már igazi kitartó kis papír rally , szerintem sok " kis csillag " esélyes egy duplázásra , szvsz ....