Te meg rossznak. Mitol rossz az, ha most ket evvel lejarat elott megszerzik a kotvenyeket?
Mitol rossz, ha a vezetosegbe uj tag jon?!
Nagy szenvedo ember vagy te. Kozben 28-117!! Negyszerezett a papir, vegig uvoltotted, nem baj, nyomd tovabb, nyugdijaskent raersz, lehet en is ilyen troll leszek vensegemre mint te, ha korral jar. Osszes kioregedett tozsdes ugyanilyen. Klimaxolnak
Ne kamuzz. Szó nincs vezetőség cserétől. Egy lassan két éve halott igazgatósági tag szerepel a hivatalos alapszabályukban és ezzel együtt is csak 4-en vannak, miközben szintén a saját alapszabályuk rögzíti a minimum 5 főt. (innentől jogilag az elmúlt 20 hónap minden igazgatósági döntése megtámadható).
Ezt csak te hiszed / kamuzod jó hírnek.
Konzum 50nel neked sem volt jo, orommel szabadultal ki te is. En is eladtam ott. Annal jobb tipp nem volt!!
Nutexben vezetoseg cserere van kozgyulesi meghivo, kivancsi vagyok ki jon be a cegbe. Rossz nem lehet konjunkturaban. En ott tippelek duplazasra..
Duplázni tényleg a "szutykokkal" lehet. Talalomra ki kell valasztani beloluk egyet-egyet. Az egyik felezodik, a masik duplazódik. Jó esetben.Azt viszont meg lehet mondani az A kategoriából is, hogy melyik fog nagy valoszinűséggel +50%-ot hozni.
Sávot vált a PHYLAXIA > > > 36 > 39 a következő kereskedési sáv, aki érintett, érdemes megörökíteni az átállás pillanatait , ami most történik meg -:) (:-
Duplázós befektetések , mit vennél év végéig ?
Csak simán speki alapon : mivel régen volt már igazi kitartó kis papír rally , szerintem sok " kis csillag " esélyes egy duplázásra , szvsz ....