ez is jó ötlet volt, mig az egyiket decemberben a másikat januárban ki nem ütötték. Át kellene nevezni a topik nevét. "Kontraindikátorok ide irjanak" névre.
ez két dolog, árfolyam vagy a pénz duplázás. A pénzkereset egyik jó módja ha figyelsz amikor valamire el kezd emelkedni egy papír akkor beleveszel és ahogy emelkedik mindig növeled a mennyiséget. Ők a hullám lovasok. Elég kockázatos. Nehéz végigvinni mert kevés instrumentum megy folyamatosaN FELfele, amikor megáll vagy visszaesik akkor kiszállsz és ha megindul fel megint beleveszel. Ez olyan mozgás mint amikor a gőzmozdony megindul. Hazai piacon OTO Mtel csinált mostanában ilyet.
Duplázás a Bét prémium szekciójában szerintem már nincs (habár ki tudja,) de 20-40%os papírok simán: MTel, OTP, MOL, Appeninn (rizikós), Pannergy, Alteo, CIG, AutoWallis. Mivel a kamatkörnyezet szépen csökken, ezért a rv megint vonzó lesz. Majd a következő, nagy Magyar kedvenc, az ingatlanpiac.
Én inkább úgy kérdezném : Mit kell azonnal eladni, hogy rövid idő alatt ne felezz ....... Már késő a duplázáson gondolkodni ! , vagy még mindíg találni balekokat ? Napirenden van a felezések közeledte ...
Szerintem nem pontos a cím. Olyat ajánljatok mindenképp ami folyamatosan dupláz, újra meg újra. Egyszeri duplázás a losereknek való. Lehetőleg hetes intervallumnál ne legyen hosszabb, mert warren buffett nem éli meg a szégyent.
Duplázó nincs, P/E alapon Autowallis és OTP olcsó. xtend-en a két solár papír van földbe döngölve és a Gloster nem követte le az akvit árazásban. dupla nincs bennük, de 30-50% akár lehet. Épduferr a hidrogén bizniszre ugorhat meg. Ott magas a kockázat de óriási a növekedési potenciál.
Duplázó pozició rövid idő alatt! Mit ajánlanál??