Végelges osztalékelőleg 13,3 és kifizetés mától (02.24) https://bet.hu/newkibdata/128526160/DH_kozlemeny_20210223_HU.pdf . A végleges osztalékhoz még kell a Q4, ami 02.26-án fog megjelenni. Szerintem a végleges osztalék mértéke Március 29-én jelenik meg, amikor az éves közgyűlés napirendipontjai is ismerté válnak. De a Q4 jelentés után már becsülhető lesz.
Erre vigyázzatok: "Az Igazgatóság tájékoztatja a Részvényeseket, hogy abban a nem várt esetben, ha a 2020. évi beszámolót elfogadó közgyűlés nem állapít meg osztalékot vagy az osztalékelőleg összegénél kevesebb osztalékról dönt, akkor az osztalékelőleget kapó részvényesnek az osztalékelőleget részben vagy egészben vissza kell fizetnie a Társaság részére a Ptk. 3:263. § (3) bekezdése alapján. Ilyen esetben osztalékelőleg visszafizetésre akkor is az osztalékelőleg kedvezményezettje vagy átvevője köteles, ha időközben már eladta a részvényt".
Nem érdemes rohanni a vételekkel. Ma kaptam 372-ön. . Ahogy látom a környezetemben eléggé pezseg az ingatlan piac, és (sajnos) az árak sem akarnak lejjebb menni, sőt inkáb pár százalékos emelkedést látok.
Naptár: - 2021. február 26. - Negyedéves jelentés közzététele a Társaság 2020. IV. negyedévéről - 2021. március 19. - A 2020. üzleti év éves rendes közgyűlésére szóló meghívó közzététele - 2021. március 29. - Az éves rendes közgyűlés előterjesztéseinek és határozati javaslatainak (éves jelentés) közzététele - 2021. április 20. - Éves rendes közgyűlés, a Társaság 2020. üzleti évéről szóló éves jelentés elfogadása - 2021. április 22. - A Társaság 2020. üzleti évéről szóló éves jelentés közzététle
Nem az a menő a részvény. Mindenesetre én látok benne fantáziát. A 0%-os kamatoknak köszönhetően a kövezkező években (is) pezsegni fog a lakáspiac. (TBSZ-re tökéletes választás.)
DUNAHOUSE részvény