nem akarok összeesküvés-elméletet szövögetni, ma barátnőm, aki egyáltalán nem ért a tőzsdéhez, azt tanácsolta, vegyek inkább bbue-kat, ahogy az utóbbi időben tettem, azokkal nem lehet túl sokat hasalni, de ha igen, visszajönnek, hagyjam abba a gyanús kispapírok vételét már amikor 42-ről lerántotta az "izé", lehetett gondolni, hogy nem áll le talán 31 volt az ATL, már közel van hozzá hogy azért, mert egy semmit nem érő kispapír, vagy egyvalaki úgy szabadul belőle, hogy ATL-en vette, nem tudom a cég szempontjából nagy nyomor látszik, úgy értem, semmt nem tesznek az árfolyamrombolás ellen, de az is igaz, volt már ATL-en és most majdnem újra a "romboló" úgy néz ki, örül, mert ahogy adja 34-en, 35-35.5-re beállnak az eladók, segítik a rombolót valami nagyon eltévesztett dolog lehet itt, ennél a papírnál de nem értem, mi
szerintem ez a "f@szkalap" le fogja adni megint ATL-ig nem nyugszik a "f@szkalap csak remélni merem, nem céges adja , hanem egy idióta, aki erre várt, hogy itt adhassa
komoly gondok vannak a fejekben árazást illetően úgy látom.... a papír ára önmagában nem a vállalat értékét mutatja !!!!!! csaxolók :-D..... szóval inkább vegyél Cyberget az a biztos
részemről az lenne a pozitív jelzés, ha nem fizetnének osztalékot a tavalyi évre, még akkor is ha erre lehet hogy rosszul reagálna a kisbefektetők egy része.... egyébként, ha fizetnek se látok 1,8HUF-nál többet kifizetni.(ami kb 5%) A tavalyi átlag árfolyam kb 45 Ft előtte 65 FT körül volt szóval inkább vegyenek saját részvényt :-)
kb P/B 1,8.... P/E 20 a 2023-mal kapcsolatban negatív kilátásokat fogalmaztak meg,ami szerintem inkább csak kihívásokkal telinek mondható.... szóval ennek fényében legrosszabb esetben 30-as árfolyamot várok, ha hiszel a cégben,akkor szerintem ezen a szinten érdemes vásárolni
Nem látszik a fény az alagút végén... lemondtak egy akvit is a kilátások miatt,ilyenkor nem szoktak osztalékot fizetni.... és ugyan lehetne, de nagyon saját részvényt se vettek mostanában.... így max egy egészséges növekedésben bízhatunk
Milyen érdekes volna ahogy mondod hogy a te értékelésed szerint akkor egy 17 milliárdos forgalmú céget, több van a bakszámlájukon mint amennyire értékeled 15 forinton ( 1,5 milliárd ) meg lehetne venni. Érdekes lenne ennyiért ha lemenne.
DMKER