Igen, ez a dolgok masik oldala. Hihetetlen keves rv-t kellett felhasznalni a papir szetbaszasahoz,sok napon eleg volt 2-5 ezer,maskor mrg egesz egyszeruen nulla, a totalis nulla veteli kedv miatt. Szoval kb semmibe.sem kerult az arlebaszonak ez az akcioja,rengeteg maradhatott meg neki,de azert remenykedni lehet-:)
En azert kb arra szamitok,hogy az ilyen kenyszeres szopatasnak meg lesz a "bojtje". Addig-addig szorakozik egy valaki a tomeggel,h ha egyszer beindul a vetel rendesen,akkor bazi nagyot fog menni. Ertek ez alatt 30-120%-ot,es akar egy nap alatt.
a lényeg, ha eddig nem figyelted a papír, hogy az utóbbi időben 62-ig engedik --- ma egy kis kivétel volt a 63 és általában 58, 57.5-ig baszarintják vissza, egyszer 56-ig
még benne lehet a 48, Zsimo szerint de ott már csak a cég adhat , ki van zárva, hogy 120 után bárki kisbüfinek lenne 40-ről
Törölt felhasználó2021. 07. 06. 22:54
Különben minden új papírba belevásárolok általában, az újaknál még az a cél egy ideig hogy felmenjen, 2-3 év után romlanak el :D ha csak azért jöttek a tőzsdére hogy elszedjék a lóvét :D
Alakul ez figyelem már régóta 60 nál akartam venni, sikerült is, ha nem is napokban hetekben , de szvsz felugrik , kivárom megakránban fél évet vártam az is új papír még, ott várom a korrekciót azt megyek vissza 5 körül :D Itt küzd a grafikon már, szerintem itt van az alja valahol, én így látom.
erre írta martin, hogy új vagy itt, és bár én is vártam valamiféle mozdulást mára, de bebizonyították, hogy nincs mozdulás egyelőre kivéve 5-6 forint tudok rosszabb rv-t is, ahol ennyi mozgás sincs
Igen új vagyok, még nem gondolok semmit se nagyon, a részvény még elég új nincs múlt, én azt várom hogy az történik itt mint a megakránnál, lesz egy speka ralli, ott dupláztam :D A grafikon alapján már nagyon nem megy lentebb szvsz, legkésőbb őszre 100 feletti árfolyamot várok. Nagyon nem tudom alátámasztani, a féléves eredmény szerintem nagyon jó lesz, a felvásárlás szerintem nem lesz meg az idén, a cégnek az eddigi adatok alapján szép bevételei voltak, kevés a közkéz ez miatt nagy ugrás lehet az árfolyamban.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611