Pénzét elveszítette. Édesanyjával kapcsolatos traumáját itt beszéli ki magából. Babosko, lehet van olyan pszichichiáter, aki fizetne, hogy tanulmányt írjon rólad! Erre nem gondoltál még?
Én tökre megértem, ha a te világszemléletedben te okénak tartod magad.
Arra, hogy meggyőzz a te vilászemléleted enyémnél pontosabb voltáról, vannak alkalmas eszközök. amit itt felsorakoztattál, nem volt alkalmas. (Megjegyzés: még ha alkalmas eszközt választasz, akkor sem biztos, hogy meg tudsz győzni, mert esetleg kiderül, hogy a világszemléleted nem pontosabb mint az enyém.)
Sok siker :)
az épületes kommentedre különben anno méltó választ
kaptál...
link
erre te azzal gyanúsítottál meg, hogy kedvezőbb színben
akarom feltüntetni Horhty-t
link
(óóóóhhh nem is foglalkoztál te horthyval áááá deeehooogy…)
erre egy kissé meglepődtem azon, hogy „egy emberrel akarsz azonosítani
egy kort”…
link
erre te válaszul a újra azzal gyüttél elő, hogy Horthynak a
számlájára írom ezt…
link
te szerintem megbuknál a
PISA teszten…
hogy fenébe gyütt ez az épületes gondolat pl. erre:
„és az se semmi hogy egy emberrel azonosítasz egy kort...”
mert erre „válaszoltad ezt”:
„az életkornövekedést két ábra miatt horthy számlájára írni
elég nagy butaság...”
Mert kimondtam, hogy egy ostoba, lusta neurotikus vagy, aki sem az elétett információknak nem néz utána, sem maga nem képes utánanézni semminek, ami szembe megy az ostoba konteóival? Jaj nekem :) vagy esetleg az a baj, hogy te tucatjával hozod az összefüggésekböl kiragadott ábrákat, míg van, aki kettövel cáfolja a hülyeségeidet? :) .. Figyu, értelmes vitához az kell, hogy hajlandó legyél legalább elgondolkodni azon, amit állítasz, megnézni több szemszögböl, meghallgatni más véleményeket, utánajárni magad, hogy mi támasztja alá, melyek a lehetséges összefüggések. A kérdéssel egy önálló tudományág foglalkozik, de neked egy ábra elég, hogy minden más információt felülírj. Bár nem is érdekel, hiába adtam neked segítséget a kereséshez. Amit amúgy nevetséges és személyeskedö óvodásként követelsz. Nulla tiszteletet mutatsz ezzel, ha már a kulturáltságról akarsz beszélgetni. Ja, meg folyamatosan a fóbiámról zagyválsz :) .. Ugyanmár, kulturvita eleve nem létezik a neten, de ne légy már nevetséges, hogy ezek után még tovább arcoskodsz. Változni már nem fogsz, rögzült személyiség vagy. Kezeltesd magad inkább :)
DIKTATÚRÁKBAN a kormánypárton kívül köztéren ki helyezhet még el politikai tartalmú plakátokat?
Szóval diktatúrákban hogyan megy a politikai plakátolás?