Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszi, próbálok, de nagyon nehéz, annyira nem erre szamitottam, mert lenne egy ötven érted, de ez a 33 embertelen szar, meg valahol félelmetes is.... De legalább nem esett tovább ma... Szinte már jobb ha nincs kereskedés.... Ezzel mindent elmondtam....
Minden okkal történik,aminek sajna mi nem tudjuk a miértjét. Ők is pénzt akarnak keresni itt,ki kell várnunk türelmesen. Az egészséged fontosabb mint ez fos,próbálj meg nem stresszelni rajta.
ott van 100 ezer értitek 34 alatt akkor miért nem kapják ki, régebben legalább kikapták, embertelen geciség ez az egész..... a másik h bármi is lesz ennek a vége, bármi, én már ennek nem fogok tudni örülni, én egy fejlődő, korrekt IT cégbe akartam befektetni....nem azt lesni h 180 óta esik és 33 körül tántorog....a részleteket nem is írom le már, 210 és társaik, és a cég a 210 után simán elnézi a 33-mat is....ennek egy 50 alá egyszerűen nem szabadott volna lejönnie és most tényleg egy vicc számot írtam, jelezve h a 33 az szinte már nulla, hova akarják még levinni? Észvesztő
egy darabig nem aggódtam, de már igen, már 34-en, 35-ön se kell, érthetetlen, akkor vegyék meg OTC-n, ott ahol akarják, ne minket szopassanak már éjt nappal alá téve folyamatosan....
csak eddig legalább ha nem is könnyen, de valahogy megvették, folyamatos csorgás mellett, mostanra meg se veszik folyamatos csorgás mellett, a régebbi felpattanások, könyv kiszedések sincsenek, ami van az objektív tőzsdés, régi tőzsdés szemmel elkeserítő, senki sehol nem tud úgy venni h ne kerülne rögtön bukóba, a 34-es vételek is mind bukók pl, nem beszélve a 134-es vételekről....ami itt megy az tényleg övön aluli, így ez nem tőzsde, hanem pénznyelő....d tényleg ilyet lehet, könyörgöm gondoljátok már át objektíven h mi történt itt idestova négy éve, döbbenet, és a cég semmit nem tesz, csinál, hajókázik bazmeg, szponzorál stb.... Hiába történik a könyvbe is bármi, ha csak csorog lefelé...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.