Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szerintem is október 30 vagy 31-ig meg kell tartani a közgyűlést és elfogadni a beszámolót (abból kiindulva, hogy a normál üzleti évnél április 30 volt). November 30 az a letétbehelyezés (közzététel) időpontja.
De jó is vooonnaa ezt látni és atelni... De a negyedenel is mosoly lenne sokunk arcán. Egyszerűen nem akarom amúgy elhinni hogy még mindig nem indul 😁 Mondom nekem nagy "param" az amit leirtam. Mindig jöttek a nagy okossgok kivezetes bevezetés csőd atkuras10 Ft stb. Ezek akkora faccsagok voltak mindig mint atom. Sose ezektől paraztam, inkább attól amit lejjebb írtam. Tudom Tudom a ner nem szerény de mindneki életében eljon a pillanat amikor annak kell lennie. De ha egyszer atviszuk a 250 et akkor az elindult😂🚀
De lehet hogy tévedek és ez a közzétételi határidő a miniszterérium honlapján, és itt október 31, mint a normál éves közgyűléseknél. Ott is április végéig kell, ez meg ugye 6 hónapos csúsztatott rendszerben müködik.
😂😂😂😂 Mocsok idegesítő én már csak tudom 🙂 Jaja vágom hogy neki raktad be. Persze teljesen felesleges már találgatni. Nálam az a kérdés csak azért adott meg mindig mert ugye egyre "szerényebbek" lettek. És nehogy véletlen a kirakat üres maradjon de a raktár teli legyen.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.