Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
bízzunk benne. de ha 85-94 volt most a csúcs, akkor sok jóra nem számíthatunk. hiszen korábban 120, 110, 100-105 volt a tető. És ha így csökken tovább, és most már 94 volt az újabb kör, akkor vélhetően egy 80-75-ös alj jöhet de már max 90-es tetővel. jóesetben.
Nem tudom Jokeszkam. De durva h másfél év alatt semmi nem történt. Ilyen szakemberek ekkora baleksagot sutasagot csak 2 dolog miatt csinálhatnak. Egyelőre a szar áll nyeresre 😂 és ne fogjunk mindent a vírus rá még a BÉT re, pitianerseg🙂 Plusz a folyamatok ami más ner nel volt lentről fentig az itt abszolút tükörképe a mai napig a torteneseknek, de ezt már 1 éve is leirtam. Megvolt most is a kis játék 85-94 és ennyi. Kérdés meddig és miért engedik meg le megint? Talán azért mert nem mostanában lesz itt bármi egetvero ezért hagyják őket melegedni. Miért engedik le? Mi ez a nagy kus? Miért nem fogadja be az MNB a dolgokat? Hol vannak a beigert dolgok? Na ezek jó kérdések 🙂 Senki ne legyen naiv, hogy ha most megcsinaltak a 10% ot, nem fogják a "vírus parara" megcsinalni a 20 40% ot, ami talán pár hét kérdése. Viszont az számomra érdekes hogy miért hagytak fel a duplazasdival tirplazasdival ? Miért csak 10% csin már? Kopaszrol amit írsz az megállja a helyet szvsz is. Nem is értem ilyen tettekkel valaki hogy eli nyugodtan a mindennapjait . Mi kis patronosok lehetünk, de ők nagyok, ők már most többet kerestek az elmúlt 2 tendivel mint máskor 5 év alatt. Bízni kell bár nehéz, de vakon nem szabad lenni. Többször írtam azt is h nincs itt atbaszas, max csak a 210 el. Ez amit leirtam ez a elmúlt másfél év torteneseknek tudható be és csak annak szól . Remélem ez változni fog és amiért itt vagyunk azt megkapjuk egytől egyig . De én ezt az évet elengedtem ezért nem is tud már idegbe tenni😁 ha 2 ev se elegendő akkor kézi csókolom. Megkerdezhetem mit hallottál a Deltarol amikor szóba jött? Köszi
100 milliós büntit a Delta fizeti, nem azok akik manipulálták a piacot meg bennfenteskedtek az információkkal. Valamiért az élő, hús-vér embereket akik valóságban kivitelezték a csúnya dolgokat őket hagyták futni. Biztos jól vannak bekötve megfeleleő helyekre, a cég meg elviseli a büntit, a magánszemélyek is elviselik a milliárdos nyerőket. Gondolom adtak ide is oda is és így került a büntetéskor a címzetthez a Cég neve.
Igen most úgy! Ennyi idő után pláne! Annyi itt a sutaság,hogy amit talán ide szántak beteszik egy tiszta cégbe,ez már full gáz!( Amit a delta hallatán mondtak pár hete,hogy aaaaaaaaa!)Megvettek ezt a szart ,egy hozzá nem erto eltiltott bűnözőtől aki grátiszba meg nyakon öntött mindenkit részvénnyel ahelyett hogy a sitten csücsülne! Max kis játékosok lehetünk HP patronnal! Most így latom!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.