Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Hale Ezekebol a hozzászólásokból se leszünk okosabbak, ugyan az mint itt kb. Pro és kontra. Talán te írtad tegnap h minden a csúcson majd mindnehol, mi meg a március előtti szinteken se vagyunk, úgy caklipakli BÉT. ++👍 Mindenki valamit vissza korrigált itthon és ennyi. Már tényleg nem tudom hogy mennyire is kell nekünk követni az usat. Ha USA megy mi nem megyünk. Ha USA csúcson mi sehol nem vagyunk, még alapnvonalra se álltunk vissza nem hogy csúcsra 😂 Majd ha USA pukkan akkor mi is pukkanunk majd azt fogjuk követni? vagy stagnálunk? Facc se tudja. Vagy lehet várnak még egy hullamot azt megfogjak a BÉT en és utána feltornaznak mindent? Fene se tudja már mi hogy merre hány méter. Szept közepére kivamcsi leszek. De sztem caklipakli alá kell nyúlni itthon az arfolyamoknak. Mert ez siralmas minden Reszvenyben.
Igazad van. Tegnap 88,3 volt az alja. Valamiért én 87,3-ra emlékeztem. Amúgy meg jó reggelt mindenkinek! Na ma akkor merre az arra??? Az este nagyon sok hozzászólást, meg más cikkeket olvastam az amcsi mínuszokkal kapcsolatban. Akik poziban vannak csak egy korrekciónak tartják, ami amúgy is már érett, akik meg kp-ban ülnek ők meg úgy érzik a köv két hétben eljön az ő idejük, mert ezerrel brummmog a maci. Meglátjuk...
TA mit mutat?? Egyenlőre úgy tűnik a rés betöltve, hála a jó égnek úgy néz ki 87-88 megfogta. Talán a piacok túlléptek a covidon, eddig legalábbis nem foglalkoztak vele. Nagyon sok index, főleg a tengeren túlon új ATH-n, vagy annak közelében van. A gazdaságot így vagy úgy de próbálják menteni, különböző csomagokkal. Nagggyon remélem, hogy a szeptember nem egy új március lesz.....
Kicsit bízok benne, hogy csak a várva várt korrekció van odaát. Mert ha újra betör a covid para, a 210-nek jó időre búcsút mondhatunk. (Még a 110-nek is)
ja most nézem DOW -3% már rájuk fért amúgy.. nem hinném, viszont holnap péntek (ami tudjuk kb. milyen szokott lenni).. meglepne ha 90 felett zárnánk.. de szóljunk Csabának , ne így legyen !
Kérdés majd, hogy beöntik a pénzt és megfogják USA-t vagy pukkant a lufi. A baj az, hogy a BÉT messze lemaradt a többi piac emelkedésétől a tavaszi Covid után.... Ha amcsi mint a kő fog zuhanni, akkor a BÉT-et agyonütik. Legalábbis én ezt látom
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.