Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
++ Köszi szepen! Du el is mentem kirándulni bringa, meló is kell, hacsak nem lesz egyxer kis konzum akkor szüneteltetném a melot! Bár abban nem hiszek! Soha ne mond hogy soha!
Most év elején 40 Ft nal vettem de azt el Is adtam. Közel 10 ev alatt első PLUS kis pénzem volt itt amit ki vettem és első kis "shortom" 😂 Én soha nem írtam számot arról hogy mit várok, de én a 200 300 Ft ot "kudarcként" élném meg. Nem lenne partyba azzal amit majd egy évtized alatt "beletettem". De sírni se fogok ha máshogy sül el a dolog. Legalábbis az anyagi része miatt nem. (mint mondtam engem a stílus az ami megborít és ami megboritana az agyamat) minden mindig észben van tartva itt, meglepetés nem fog érni. Az élet megy tovább. Csak kerüljön mostmar pont az i re mert egyébként ez már tényleg sokkk. 😁
Teljesen egyetértek veled. Elengedtem már én is régen,legalább is nem görcsölök rajta. Mondjuk én 2017 őszén vettem bele,egy évig nem csináltam semmit csak max a 20-30k-s játszós pakkal mozogtam. 2018-év végétől kezdetem adni venni. Valamiért azt érzem hogy brutál nagyok leszünk,és jóval 200 ft felett lesz az árfolyam. Ez nem befektetési tanács volt hanem egy privát vélemény!! Természetesen a tévedés jogát fenntartom :DD
Kimi!! Volt 2 hetem amikor total idegbe voltam reggeltől estig. Jót tett, hogy 3 4 napig rá se néztem a fórumra se az árfolyamra. Aterkeletem sok mindent, megszuletett a fejemben sok minden, és helyére raktam mindent az egésszel kapcsolatban. Nem érdekel a forgalom, nem érdekel hogy hol az arfolyam. Persze ha nagyon melyre levinnek mocsok ideg lennék. De nem a virtuális bukó miatt, hanem a geciseg miatt. Általában mindig is a gecoseg miatt voltam idegbe. De mind addig amíg nem 10 20 forintot szeretnék nyerni, addig nem érdekel az arfolyam és a forgalom. Ha egy tanácsot megfogadsz, mellozd ezt az egész szart pár napig, tedd fejbe rendbe a dolgokat higgadtan, és amikor eljon a megfelelő pillanat lépsz. Nekem beallt, igaz lépni meg nem léptem. Facomat se fogja mérgezni az amit tesznek velünk. Nem tudunk mit tenni. Max eladni és ezáltal befejezettnek tekinteni a dolgot.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.